A mai fiataloknak mièrt kell kèrelmet beadni, hogy dolgozzon?
Figyelt kérdés
Tegnap rgy külsős dolgozó, telefonozgatot. Megkèrtem valamire, semmi válasz. Majd másodszorra annyit kèrdeztem, hogy "jösz? " ès flegmán azzal válaszolt hogy èn is most voltam cigizni, nekem is jár 5 perc szünet... Ha annyit mond hogy megírok egy választ, egy rosz szavam nem lett volna...2023. febr. 9. 05:18
21/36 anonim válasza:
Jajj és most az interneten próbálod sajnáltatni magad mert szerinted egy fiú csúnyán szólt hozzád? hány éves vagy te 12?
22/36 A kérdező kommentje:
Meg mellèkesen nem olyan bernek kellene ezt mondani, aki túlórában volt... Mert vège a műstaknaknak, lementem cigizni, fehívtak tudok e 1 órát maradni, montam igen..... Aztán betalált ezzel a mondattal...
2023. febr. 9. 10:55
23/36 A kérdező kommentje:
Nem, vannak itt elfogulatlan emberek.... Hátha olvasok valamit, ami jó meglátást.... Nem kell bólogatni....
2023. febr. 9. 10:57
24/36 anonim válasza:
Mert drogosok és nehéz letenni a függőségeiket egy percre is.
Bagós, telóst, tetkóst már fel se vennék dolgozni...
A bagós mindig büdös-igénytelen akárhogyan szépíti dezodorral valaki magát.
A telefonos meg hü_ye, álomvilágban élő.
A tetkósnál viszketegségi probléma...nevetségesek.
25/36 anonim válasza:
Ha nem veszel fel bagós tetkóst akkor üresek maradnak a gyárak
27/36 anonim válasza:
Kérdező, én már válaszoltam a kérdésedre, csak még egy szösszenet eszembe jutott.
Megítéled a másikat, miközben téged is meg lehet azért, mert nem tudsz írni helyesen a saját anyanyelveden! Majd, ha 100%-ban tökéletes leszel, akkor már lesz valamennyi jogod kiverni a balhét, addig nem.
Az a srác, csak diákmunkás, addig, míg a te felettesed, a nagyfőnök elnézi ezt, addig nem túl sok mindent tehetsz.
28/36 A kérdező kommentje:
Ès a zisztelet megadása, ès a valamit rosszul csinálni, kèt különböző dolog. Emberien szóltam hozzá, ezt várom el tőle.
2023. febr. 9. 11:34
29/36 anonim válasza:
Én meg azt várom el tőled, hogy le tudj írni egy mondatot magyarul helyesen!
30/36 anonim válasza:
Bár igaz, mit is vártam egy gyári munkástól. Csak akkor kérlek, ne pattogj itt savazva a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!