Mièrt lett olyan népszerű a fiatalok körében a Momentum?
Én pl nem akarom hogy liberalizáljál a gazdaságot meg privatizáljanak.
Baloldali kormányváltás kéne.
21/F
Mert a fiatalok nyelvén a fiatalokat érintő kérdésekre válaszol.
Amit te nem akarsz, azt nem tudod, mi. A privatizációnak pedig ehhez semmi köze. Azt a racionalitásnak kéne vezérelnie. Például a zöldségtermesztés jobb privatizáltan. Feltehetően az építőanyag gyártás is. És sok más is. Persze függ az adott ország gazdasági szerkezetétől, céljaitól még inkább.
A baloldali kormányváltás nem államosítást jelent, ellenkezőleg. A baloldali kormányváltás lehet jó és rossz. A maihoz képest csak kicsivel vagy nagyon naggyal jobb. Rosszabb nem tud. Legfeljebb a kezdeti Rákosi módszer. De az meg már nem baloldalinak, hanem diktatúrának számít.
Ami én 22-éves ember halotam a momentum(szdsz)-töl:
-nem lesz olimpia
-lesz kábszer
-lesz mecset meg zsinagóga
-lesz kapitalistább(kizsákmányolóbb)gazdaság
-lesz egy hónapos szivárvány vonulás
-lesz egy nagy erdő kórházak a közepén
+Afrikai migránsok a belvárosban
Hát ameik fiatal ezt akarja az elégé butuska
Hát ja
Egy Momentumos világban mégnehezebben boldogulnék a vadkapitalizmusuk miatt
Fiatalok mindig liberálisabbak az öregebbeknél.
Lásd Orbán fiatalon és most.
1980 a fordulópont, az utánna születettek már demokráciában nőttek fel, teljesen más a mentalitásuk, elvárásaik, igényeik. Ha ők kerülnek többségbe (kb 2030 körül), akkor jön el végre az igazi rendszerváltás.
6
Orbán fiatalon a kommunizmus ELLEN volt liberális.
A momentumosok most pont a kommunistaféle elvek mentén liberálisok. Elég megfigyelni a megnyilvánulásaikat, a viselkedésüket.
#4: Ez hülyeség, olvasd el a programjukat, abban egyáltalán nem ez van.
Egyébként azért lehetnek népszerűbbek a fiatalok körében, mert meg is szólítják azokat, valamint a tagjaik is fiatalok, fiatalosabban állnak hozzá a dolgokhoz. Persze ez nem jelenti azt, hogy minden fiatalt meg tudnak vagy akarnak szólítani, hisz nagyon sokféle ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!