Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen egy főnök?

Hogy lehet ilyen egy főnök?

Figyelt kérdés

Nagyon bunkón szokott beszólogatni nekem a főnököm(valójában nem vagyok a beosztottja mert nem vagyok felvéve csak tanuló vagyok). Volt, hogy úgy megütötte a karomat, hogy belilult. Ma is olyan munkát akart nekem adni, amihez semmi közöm, nem azért vagyok ott, hogy ilyeneket csináljak (van ember erre a feladatra). Mert szerinte én nem csinálok semmit, csak támaszkodok. (Nem mintha a többiek nem ugyanezt tennék..)

Nagyon csúnyán szólt ma is hozzám, én meg elsírtam magam. Persze a többiek a védelmemre keltek!

Szerintetek mi lenne a helyes cselekedet? Hogy lehetnék kicsit erősebb, hogy ne sírjam el magam többé?

2010. okt. 14. 14:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Jobb ha megszokod, hogy az életben gyakran nem az az életrevaló, aki az iskolában annak minősült.
2010. okt. 14. 14:47
 22/27 A kérdező kommentje:
Rendben, majd igyekszem! :D
2010. okt. 14. 14:53
 23/27 anonim ***** válasza:
Ugyan, ha gyakorlaton vagy, akkor nem tud kirúgni, szóval ha beszól ne lapíts, szólj vissza! Keményen kiscsaj, különben eltaposnak.
2010. okt. 14. 15:22
 24/27 A kérdező kommentje:
:)) aranyos vagy, igazad van. Hülye lenne kirúgni, ingyen dolgozok nekik..
2010. okt. 14. 15:27
 25/27 anonim ***** válasza:

Végtelenül megvetem azt a főnököt, aki így beszél a beosztottjával, hogy ne pofázz bele bammeg... Mégis, milyen munkahely ez??

Ne vedd a lelkedre és ne hunyászkodj meg. Nézz a szeme közé, mikor így beszél veled és szánjad.

2010. okt. 14. 16:54
 26/27 A kérdező kommentje:

Nem merem leírni, hogy végül is milyen munkahely ez. Nem iroda, nem multi. Magán kézben van..És nem ő a tulaj, csak a vezető.

Ezentúl erős leszek, és soha többé nem fogok bőgni emiatt.

2010. okt. 14. 17:16
 27/27 anonim ***** válasza:

egy főnöknek nincs joga megütni,/a ba..megolás az még talán hagyján/akkor sem ha ideges rád,egy főnök csak a munka terén van fölötted,emberileg nem!

szerintem ezt hozhatnád fel a védelmedre.ha tanuló vagy a suliban elmondhatnád a tanárnak,vagy vki megfelelő személynek.ilyen ember nem való főnöknek,ez egy gyenge,idegbeteg senkiházi.

én egyszer az enyémet elküldtem a p...cshába,mert a magánügyemben kutakodott.igaz ő nő volt én meg férfi.annyit elértem,hogy egy hónapig nem szólt hozzám,meg talán valamit tanult az esetből:-)

2010. okt. 17. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!