Hogy lehet ilyen egy főnök?
Nagyon bunkón szokott beszólogatni nekem a főnököm(valójában nem vagyok a beosztottja mert nem vagyok felvéve csak tanuló vagyok). Volt, hogy úgy megütötte a karomat, hogy belilult. Ma is olyan munkát akart nekem adni, amihez semmi közöm, nem azért vagyok ott, hogy ilyeneket csináljak (van ember erre a feladatra). Mert szerinte én nem csinálok semmit, csak támaszkodok. (Nem mintha a többiek nem ugyanezt tennék..)
Nagyon csúnyán szólt ma is hozzám, én meg elsírtam magam. Persze a többiek a védelmemre keltek!
Szerintetek mi lenne a helyes cselekedet? Hogy lehetnék kicsit erősebb, hogy ne sírjam el magam többé?
Kedves utolsó, de biztosan én tehetek mindenről..
Azért keltek a védelmemre a többiek, hogy én vagyok az egyik legszorgalmasabb tanulójuk, és mennyit dolgoztam nekik, nyáron is...Persze 0Ft-ért.
Én kis hülye naív nem is értem mit vártam, csak azt, hogy ne legyen velem tapló..
Bunkó emberrel egyszerűen nem kell foglalkozni. Lazán, mintha ott sem lenne. Feladat adott, akkor azt elvégzed. Gyakorlat idején elsajátítasz különböző mozdulatokat, megtanulod a főnök beosztott közötti kommunikációt. A te esetben nem jó példa van.
A főnök kicsi egóját próbálja megnövelni a beszólásokkal.
14:27-es!
Hát nem tudom ezt mégis, hogy érted. Sosem voltam tiszteletlen, valójában egy szerény és visszahúzódó lány vagyok. Sosem tettem semmi kirívót, vagy épp elítélendőt. Éppen ezért állok értetlenül az eset előtt, hogy miért bánik így velem.
Remélem kérdező, hogy a támadó válaszok mellett elolvasod a támogató, empatikus kommenteket is. Én kétszer is reagáltam kérdésedre, de eddig még csak a védekező gondolataid volt szerencsém olvasni.
Emelkedj felül a sértettségen. Mutass példát a főnöködnek. Erkölcsi norma nálam a tisztelet. Az én támadó fegyverem a mosoly, kedves válasz, némi humor. Sok ember ezzel igazán nem tud mit kezdeni. A laza mit akarsz ezzel a mondattal kérdés sok esetben megteszi hatását.
Kedves utolsó, természetesen minden választ elolvastam!
Köszönöm neked is, és a többi támogató hozzászólónak is! Megfogadom a tanácsod, igazából az van bennem, hogy leszarom ezt a bunkó embert, de valahogy mégis eltörik a mécses.
Még egyszer köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!