Facebook mánia? Velem van a baj?
Ismerőseim már hónapok óta nyaggatnak, hogy regisztráljak Facebook-ra, néha kikészít. Lassan már napi szinten kapok olyan megjegyzéseket, mint pl. "Miért kell bujkálnod?"
"Ne legyél már ennyire antiszociális!"
Engem egyszerűen nem érdekel, főleg nem mások magánéleti hírfolyama, a kis alkalmazások, játékok.
Iwiw-re is csak azért regisztráltam, hogy megtaláljam pár régi ismerősömet, de nekem ennyi elég.
Miért nem bírják elfogadni?
Szerintem pedig egy próbát megérne a dolog, még ha nem is érdekel annyira. Gondolom a barátaid sem azért akarják hogy "csatlakozz", mert olyan nagyon rossz dolog lenne a facebook :) Felregisztrálsz, körülnézel, ennyi. Nem több egy fél óránál. Ki tudja, lehet közben megkedveled te is a facebookot. :)
Ha pedig még mindig nem tetszene akkor nem mész fel többet, max félévente visszajelölgetni az ismerősöket. Így legalább a haverjaid is lenyugodnak :)
Hehe, nekem is van faxbookom.:D
De hogy mi az istennek....
Csak annyi, hogy visszajelölöm ha bejelölnek. Meg ha valakit meg akarok keresni, akkor megyek fel csak.
Nekem is tök fura, hogy egy csomóan állandóan fenn lógnak rajta. Nincs jobb dolguk? Úgy tűnik...
Ha gondolod regelj, rakj ki egy fotót magadról vagy valamiről, de azt se muszáj. Azt' kész.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!