Ajánlanátok valami szuper önsegítő, lélektani könyvet?
Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 17:09
1/11 anonim válasza:
Haverom ezt olvassa, és neki tetszik. [link]
2/11 anonim válasza:
Peterson egy drogos züllött senki, aki nagyon keményen tolta egy darabig a saját populáris igazságát, még kanadai miniszter is akart lenni. De a saját élete teljesen ellentétben áll azzal, amit ír. Kb egy évig vegetált elbújva Moszkvában, Szerbiában drogelvonókon. Mióta túlélte, most megint kezdi a műsorát. Szánalmas.
3/11 anonim válasza:
Nyilván nem mindenki érhet el annyit az életben mint te. De azért biztos vagyok benne hogy Mr Peterson nagyon igyekszik.
5/11 anonim válasza:
Nálam igen. De nálad nyilván nem. :D
6/11 anonim válasza:
5: teljesen irreleváns itt az én személyem, de ezt én biztos, hogy érted, hisz ostobaságot ajanlottál, más érintő kritikára meg bárgyú passzív agresszív személyeskedessel reagálsz. De főleg unalmas vagy.
7/11 anonim válasza:
Nálam az önsegítő könyvek koronazott királya Jeffree Young Fedezd fel újra az életed című könyve.
8/11 anonim válasza:
Az mindig szórakoztató amikor olyanok senkiznek le másokat akik valószínűleg sokkal kevesebbet értek el az életben mint az általuk lehordott illető. Petersont nem kell szeretni, kiváltképp egyetérteni a nézeteivel, viszont az hogy egy gyk-s kommentelő névtelenűl kijelenti hogy az ürge egy senki, meglehetősen visszás.
De azért sajnálom hogy unalmas vagyok.
9/11 anonim válasza:
8: az ajánlatod nem ért semmit, és azóta is csak rólam írsz. Ennyit tudsz. 😆
10/11 anonim válasza:
Mert veled beszélek. Kinek írjak? Jordan Petersonnak? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!