Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ajánlanátok valami szuper...

Ajánlanátok valami szuper önsegítő, lélektani könyvet?

Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 17:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Haverom ezt olvassa, és neki tetszik. [link]
2023. jún. 8. 17:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Peterson egy drogos züllött senki, aki nagyon keményen tolta egy darabig a saját populáris igazságát, még kanadai miniszter is akart lenni. De a saját élete teljesen ellentétben áll azzal, amit ír. Kb egy évig vegetált elbújva Moszkvában, Szerbiában drogelvonókon. Mióta túlélte, most megint kezdi a műsorát. Szánalmas.
2023. jún. 8. 17:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Nyilván nem mindenki érhet el annyit az életben mint te. De azért biztos vagyok benne hogy Mr Peterson nagyon igyekszik.
2023. jún. 8. 17:27
 4/11 anonim ***** válasza:
3: nálad biztos többet ért el.
2023. jún. 8. 17:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Nálam igen. De nálad nyilván nem. :D
2023. jún. 8. 17:32
 6/11 anonim ***** válasza:
5: teljesen irreleváns itt az én személyem, de ezt én biztos, hogy érted, hisz ostobaságot ajanlottál, más érintő kritikára meg bárgyú passzív agresszív személyeskedessel reagálsz. De főleg unalmas vagy.
2023. jún. 8. 17:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálam az önsegítő könyvek koronazott királya Jeffree Young Fedezd fel újra az életed című könyve.
2023. jún. 8. 17:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Az mindig szórakoztató amikor olyanok senkiznek le másokat akik valószínűleg sokkal kevesebbet értek el az életben mint az általuk lehordott illető. Petersont nem kell szeretni, kiváltképp egyetérteni a nézeteivel, viszont az hogy egy gyk-s kommentelő névtelenűl kijelenti hogy az ürge egy senki, meglehetősen visszás.

De azért sajnálom hogy unalmas vagyok.

2023. jún. 8. 17:42
 9/11 anonim ***** válasza:
8: az ajánlatod nem ért semmit, és azóta is csak rólam írsz. Ennyit tudsz. 😆
2023. jún. 8. 17:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert veled beszélek. Kinek írjak? Jordan Petersonnak? 😂
2023. jún. 8. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!