Miért van az ukrán párti emberekben ez a cinikus, kongnitív disszonancia?
"17. definicíót jól fel mondtad, csak van egy bökkenő, még mindig nincs lezárva a háború."
Olvasd el még egyszer, mit írtam, és próbáld meg értelmezni. Elsőre úgy tűnik, nem sikerült.
Egyelőre az oroszok támadtak nagy mellénnyel, aztán jól beégtek mint a sok hülye, agymosott, oroszpárti fideszes.
Az ellentámadás pedig meglesz nyugi, már így is közel fél éve csak vesztik a területet a szerencsétlen ruszkik.
"anonim ***** válasza:
60%
10:40
így átmosta az agyad a Fidesz? Mi lesz itt 26.-ig 🙈🙈🙈"
Tényleg fel nem tudom fogni, hogy hogy nem tud Nálatok létezni az, hogy ha valaki nem ukrán párti, az bármilyen hihetetlen nem orosz párti, pláne nem fideszes. Egyszerűen borzalmas, hogy ilyen felfogásotok van. Ijesztő, hogy nem vagytok képesek gondolkozni a saját fejetekkel, de akkor megpróbálok a Te szinteden válaszolni, hátha, talán, ki tudja, de így esetleg felfogod:
- Takarodjanak haza az oroszok Ukrajnából.
- Bunkó oroszok akik Afganisztánban voltak.
- Bunkó Amerikaiak akik Afganisztánban voltak.
- Bunkó oroszok akik Csecsenföldön harcoltak.
- Bunkó amerikaiak, akik Irakban harcoltak.
- Bunkó oroszok akik Grúziában verték a fa...ukat.
- Bunkó amerikaiak akik Vietnámbam verték a fa...ukat.
- Takarodjon el a jelenlegi Fidesz a bús pics...ba!
- Takarodjon el a jelenlegi Ellenzék a bús pics...ba!
Én mind a két oldalt szídom és mind a két oldalt felelőségre vonnám! Te valaha is felemelted a hangod az Ellenzékkel vagy USA-val szemben?
Lehet USA nem csatolt el területeket Afganisztántól, de nem hiszem hogy az ott lakók annyira élvezték a külföldi katonák miatta háborús helyzetet, hogy iskolát bombáztak le és hasonlók. És USA-nak mi keresnivalója volt ott? Mi köze volt hozzá? Ez nem bántja a Szemed, vagy a Te Szemed kognitív disszonanciában szenved és az USA-nál becsukod de az oroszoknál tágranyitod?
Ne felejtsük el, hogy az egész NATO konkrétan az oroszok ellen jött létre, vagy tévedek? Az oroszok szomszédja Ukrajna. Ukrajnába NATO bázist akartak, felröppent az Ukrajna NATO csatlakozása, a háború kitörése óta NATO tagok támogatják, ömlesztik a fegyveranyagot Ukrajnába. Oroszországnak azért több keresnivalója van abban az országban ami vele határos és ahova az ellene létrehozott szövetség akarja betenni a lábát. USA-nak milyen ehhez hasonló oka volt megszállni több, tőle teljesen független, teljesen másik kontinensen lévő országba? Erre tudsz válaszolni? Afganisztánban miért voltak? Elvinni a nagy demokráciát fegyverrel? És most a demokratikus tálibok vannak hatalmon ott, igaz? Nagy siker.
Valaha is kritizáltad USA-t? Mutasd meg! Mutass egy kommentet itt a GyK-n ahol kritizáltad az USA-t és mutass olyant, ahol az oroszokat! Ja.... hogy USA kritikus írásod nincs? Usa a hibátlan jó fiú, oroszok meg a csúnya gonoszok? Miért nem veszed észre, hogy mind a két ország egy hatalom éhes bu*i? Vagy ennyire benyaltad a nyugati propagandát? Szerinted Nyugaton nincs propaganda? Nyugaton a csapból is az igazság folyik? Én egyik propagandát se szoptam be, mert tudom, hogy mind a két oldal ott hazudik ahol tud, és nem kell ehhez az USA-t meg az oroszokat nézni, elég az itthoni politikát! De erre most úgyis jön valami eszméletlen szellemes személyeskedő komment, meg lepontozás, meg rubel komcsizás, mert nem vagy képes felfogni azt, amit írok. Beszűkült Aggyal csak a saját oldalad narratíváját tolod és nem veszed észre, hogy palira vesznek, hogy az egész Világ korrupt opportunista köcsögök irányítása alatt áll.
“ Én mind a két oldalt szídom és mind a két oldalt felelőségre vonnám! Te valaha is felemelted a hangod az Ellenzékkel vagy USA-val szemben?
Lehet USA nem csatolt el területeket Afganisztántól, de nem hiszem hogy az ott lakók annyira élvezték a külföldi katonák miatta háborús helyzetet, hogy iskolát bombáztak le és hasonlók. ”
Az ellenzék se érdekel.
2. USA azt keresett ott mint a többi Nato. A polgárháborút letendezni. Ha nem akadályozzák meg, még ma is zavargások lennének.
Ne felejtsd azt se hogy USA nélkül a az gyö*** ***da I/S/l/S szervezet ma is létezne. De szerencsére itt összefogtak és közösen leszámoltak velük
Szerintem az ISIS ma is létezik, bár nem követem nyomon, de ha az meg is szűnt, más formában tuti van. Ahogy Afganisztánban is ugyanúgy a Tálibok vannak hatalmon.
Oké, polgárháborúba mentek oda idegen országként, sőt, szövetségként beleszólni. Miért? Mi köze volt hozzá? Mi köze volt bármely NATO tagnak Afganisztánhoz? Jelenleg is zajlik több polgárháború-háború Afrikában, oda miért nem mennek hirdetni az igét? Ruandába miért nem mentek amikor gyakorlatilag népírtás volt ott? Az ottani ENSZ alakulatok miért vonultak ki inkább és hagyták magára az Országot? Miért érzem úgy, hogy USA és a NATO csak akkor játssza a jófiú csendőr szerepét, ha az olaj vagy más egyéb közelében van, vagy ha éppen azzal az oroszok orra alá tudják törni a borst?
Ez a "Vannak ott csúnya terroristák, szálljuk meg az országot!" duma annyira hiteles, mintha mondjuk nem tudom... például a Betyársereg pár tagja átmenne Romániába és felrobbantana egy plázát vagy valamit, erre válaszul Románia meg megszállná az Országot meg bombázná mondjuk Pécs ipar részét. (( Csak példaképpen írtam és nem óhajtottam a Betyársereget megsérteni, az ideológiájukkal sem vagyok tisztában, csak egy elvont példaként írtam szemléltetés gyanánt. )) Akkor Te is azt mondanád, hogy "Húúú de jó, hogy idepörkölnek a románok!"? Mert szerintem az afgán kisfiú sem azt mondta, hogy "Fuuuh de menő, hogy A-10 -ek repkednek itt fent felettünk meg Abramseket kell kerülgetni a boltba menet!". Biztos élvezték, hogy a Nyugat ott tesztelgeti a fejlett haditechnikáit és tartja edzésben a katonáit "polgárháború leverése - demokrácia és jólét elhozása" címszó alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!