Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az ukrán párti...

Miért van az ukrán párti emberekben ez a cinikus, kongnitív disszonancia?

Figyelt kérdés
2023. máj. 2. 05:56
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
71%
Kognitív disszonancia már ne is haragudj de ez iniább a rubel narancs komcsikra jellemző
2023. máj. 2. 06:14
 2/27 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem a Kérdező pont valami ilyesmi miatt írta ki ezt. Az első válaszoló is már egyből hárít és a másik oldalt támadja.
2023. máj. 2. 06:18
 3/27 anonim válasza:
24%
Mert buták.
2023. máj. 2. 06:26
 4/27 anonim ***** válasza:
92%
Miben nyilvánul meg ez a kognitív disszonancia szerinted? :)
2023. máj. 2. 06:27
 5/27 anonim ***** válasza:
78%

“ Szerintem a Kérdező pont valami ilyesmi miatt írta ki ezt. Az első válaszoló is már egyből hárít és a másik oldalt támadja.”

Na már itt is többségben vagytok, vagy multi acc-on nyomatjátok az irogatást?

Ti kezdetek most is provokálni, de élj ebben a fidesz és Bayer féle gerinces és szeretemországban.

2023. máj. 2. 06:28
 6/27 anonim ***** válasza:
53%

"“ Szerintem a Kérdező pont valami ilyesmi miatt írta ki ezt. Az első válaszoló is már egyből hárít és a másik oldalt támadja.”

Na már itt is többségben vagytok, vagy multi acc-on nyomatjátok az irogatást?

Ti kezdetek most is provokálni, de élj ebben a fidesz és Bayer féle gerinces és szeretemországban."

Nem, nem vagyok orosz párti, se ukrán párti, viszont a kérdésben az van, hogy miért cinikusak az ukrán pártiak, erre az első válasz tipikus cinikus "rubel narancs komcsi"-zással kezd. Ez ugyanolyan cinikus idegesítő baromság mint a dollárbaloldalazás, makizajozás meg az ilyenek. Ha Valaki nem a Te általad támogatott oldalon áll, miért kell egyből ilyen óvodás eszközökkel sértegetni?

2023. máj. 2. 06:35
 7/27 anonim ***** válasza:
76%

06:35

A narancs komcsiban mi a sértő? A szvazóik nagyrésze komcsi volt, néhány régimotoros politikusuk is az volt, ebben mi a sértő?

A sértő az inkább, hogy a narancs bolsik a 20-40.-es politikusokat komcsizzák akik ha akartak volna se lehettek volna azok, de nem is akartak, és pont azok mondják akik azok voltak.

2023. máj. 2. 06:42
 8/27 A kérdező kommentje:
Nem a fideszesek lélektanára vagyok kíváncsi, ismerem őket, ők se külömbek.
2023. máj. 2. 06:57
 9/27 anonim ***** válasza:
28%
Agymosottak, épp mint az oroszpárti fideszesek.
2023. máj. 2. 07:09
 10/27 anonim ***** válasza:
92%
Az ellenoldal furcsább, sokkal.
2023. máj. 2. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!