Miért van az ukrán párti emberekben ez a cinikus, kongnitív disszonancia?
“ Szerintem a Kérdező pont valami ilyesmi miatt írta ki ezt. Az első válaszoló is már egyből hárít és a másik oldalt támadja.”
Na már itt is többségben vagytok, vagy multi acc-on nyomatjátok az irogatást?
Ti kezdetek most is provokálni, de élj ebben a fidesz és Bayer féle gerinces és szeretemországban.
"“ Szerintem a Kérdező pont valami ilyesmi miatt írta ki ezt. Az első válaszoló is már egyből hárít és a másik oldalt támadja.”
Na már itt is többségben vagytok, vagy multi acc-on nyomatjátok az irogatást?
Ti kezdetek most is provokálni, de élj ebben a fidesz és Bayer féle gerinces és szeretemországban."
Nem, nem vagyok orosz párti, se ukrán párti, viszont a kérdésben az van, hogy miért cinikusak az ukrán pártiak, erre az első válasz tipikus cinikus "rubel narancs komcsi"-zással kezd. Ez ugyanolyan cinikus idegesítő baromság mint a dollárbaloldalazás, makizajozás meg az ilyenek. Ha Valaki nem a Te általad támogatott oldalon áll, miért kell egyből ilyen óvodás eszközökkel sértegetni?
06:35
A narancs komcsiban mi a sértő? A szvazóik nagyrésze komcsi volt, néhány régimotoros politikusuk is az volt, ebben mi a sértő?
A sértő az inkább, hogy a narancs bolsik a 20-40.-es politikusokat komcsizzák akik ha akartak volna se lehettek volna azok, de nem is akartak, és pont azok mondják akik azok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!