Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mért értik ennyire félre az...

Mért értik ennyire félre az emberek? Mi az hogy valaki kövér? :Đ

Figyelt kérdés

Mért van az, hogyha azt mondom, hogy szexi duci lány, akkor mindenki fintorog?Mért gondolja mindenki, hogy a duci 130 kg???:@

mert szerintem a normál testalkat az a testmagasság-100,vagy 110.A duci pl. 160 cm/65-70 kg.A kövér meg mondjuk 160 cm/75+. Ezzel egyett értetek?Vagy egy lány már kövérnek számít,ha van rajta 5-8 kg felesleg?A minap azt olvastam itt, hogy az egyik tag undorítónak tartja a ducikat.ez vicces, mert ha a csaj 50 kg, akkor "szexi" vékony, ha meg 57, akkor már kövér malac?Vélemények?

2010. okt. 9. 18:23
 1/7 anonim válasza:

ez attól függ hogy néz ki..

de a 5-8kg felesleg ami duci már azse tetszik ..

2010. okt. 9. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Tévedés... Osztálytársaim közül többet is tudok mondani, aki 60+-os is hihetetlen dögösek... Viszont ez nagyban függ a magasságtól is. Ezek a lányok például 160-170 magasak... Az osztályom elitjei közé tartoznak, mivel nem nagyon sminkelik magukat agyon. A személyiségük sem plázak*rvás, hanem valóban inteligensek... Nem minden a külső, de azért valamennyire legyen igényes magára, hogy 70 fölé már nem megy a testtömege. Nem azt mondom, hogy pálcika vékony legyen, hanem hogy legyen rajta mit fogni...
2010. okt. 9. 18:32
 3/7 A kérdező kommentje:
nekem is az tetszik, ha csak picit husikás egy lány, nekem sem tetszenek a kövérek, de az emberek ezt valahogy mindig félre értik....
2010. okt. 9. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert szerintem a normál női testalkatba még beleférő általad is említett méreteket nem tartják ducinak. A szexin duci lányok mellé senki se teszi oda, hogy duci, csak a már feltűnően duciknál említésre méltó ez a különbségtétel. XD
2010. okt. 9. 18:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Ízlések és pofonok, van akinek 1 gramm felesleg is már "undorító disznó". (főleg, ha nagyon kötekedni akar valaki)

Amúgy biztos, azért gondolják, hogy nagyobb darab lányra érted, mert a duci egy szinonimája a kövérnek, és van olyan, akink a duci szó egy finomított kifejezése a kövérre, nem úgy tekint a szóra, hogy tényleg egy kis felesleg van csak valakin. Szóval ez a szó elég kétértelmű tud így lenni.

2010. okt. 9. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert a mai világban, csak és kizárólag az elöl deszka hátul léc nőket tartja szépnek a többség. Ettől a mentalitástól lesznek a kis 13-14 éves tinik anorexiára hajlamosak. A média is ezt szajkózza, a csapból is a fogyasztószerek folynak.
2010. okt. 9. 19:57
 7/7 A kérdező kommentje:
de nem az az igazi nő, hogy nagy cici, nem annyira vékony derék, kicsit húsos poci, nagy hátsó?mármint hogy értsétek: J.Lo + 5-10 kg.... na mindegy ez a világ nagyon megkínozza a nőket, hogy tipp topp 50 kg-nak kell lenni...
2010. okt. 10. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!