Romák között is vannak normális emberek. Ezt páran miért nem értik meg?
Szerintem a Romákat nem kell egy kalap alá venni,mert belőlük is épp úgy mint magyarokból vannak jók,és rosszak.
És ha van cigánybűnözés,akkor van néger,eszkimó vagy magyarbűnözés is?!
Nektek mi a véleményetek erről ?
Teljesen igazad van!!! Csak sajnos a cigányokat sokan lenézik. Van cigány ismerősöm, akik naon rendesek. de nemegy osztálytársam volt, akiktől felfordul a gyomrom...
És a rendesekből kevés van, ez itt a baj.
A cigányságban ha valaki tanulni akar, kinézik, s visszahúzzák őt a szennybe.
A cigányoknál kevesen büszkélkedhetnek diplomával, mert nem tanulnak, őket a tanulás nem érdekli. Tudom h soknak nincs lehetősége, de akinek pénze még lenne rá, az miért nem megy el tanulni??? 3 éve mikor én felvételiztem egyetemre, egy nyanvatt felsőfokú nyelvvizsgáért +7 pontot kaptam, aki meg cigány, v kissebbségben él +10 pontot kapott....
Igen...az a baj,hogy nagyon kevés a normális roma.
Csak páran egy kalap alá veszik őket,és rasszisták :S
Itt ezen a környéken is van nagyon sok normális roma,akik kiemelkedő teljesítményeket nyújtanak sportban,zenélésben :),de az a gond,hogy vannak olyanok is akik csak azért járnak el iskolákba mert muszály.
Mi az a roma? Te nem a cigányra gondolsz? Az már baj ha egy népcsoportnak ennyi a pozitívuma, hogy van köztük rendes is.
A cigánybűnözés lényege, hogy bizonyos bűncselekménytípusok (ez esetben például lincselés) gyakrabban előfordulnak ennél a népcsoportnál, mint a többinél. Oka: képtelenek beilleszkedni a társadalomba a "kultúrájuk" miatt. Csak erről nem beszélünk, mert jön a "náci" kártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!