Ezen az interpals. Net-en vannak normális emberek is?
Figyelt kérdés
Most regisztráltam, hogy angolul levelezhessek, meg barátkozzak emberekkel, de főleg az angol miatt, hogy használjam.
Erre csak férfiak nézik kb a profilomat, és lányok nem is írnak. Most meg üzibe írta valaki h helyes arcom van. Írtam h köszönöm. Az meg h hozzámennék-e feleségül? :DD
Isten csapása. :D Így nincs értelme. :D
2011. júl. 7. 17:05
1/4 A kérdező kommentje:
jah és 20 L
És ráadásul nem is arab/muszlim mittom én, mer azoktól megszokott, hanem angol.
2011. júl. 7. 17:07
3/4 anonim válasza:
Vagyis akad, csak jól elbújnak :)
4/4 anonim válasza:
Vannak sokan.. nekem is ezeket írtk ja meg azt h akarok-e gyereket vele meghogy neki nem akadály mert értem bárhova lemenne.. de azután miutáén írják hogy szép vagy stb.. utána mert elkezdtek normálisan beszélgetni és akk már minden oké. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!