Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mégis honnan ered az hogy a...

Mégis honnan ered az hogy a kamaszkor a "legszebb"?

Figyelt kérdés
Nekem 15 éves koromtól úgy 18 ig, meg még kicsit utánna életem legrosszabb időszaka volt és abszolút nem volt szép. Viszont a huszas éveim most kb a legélhetőbbek, nos egyenlőre legalábbis, ki tudja mit hozz a jövő. Pedig a középiskolás évek nem szépek általában, pláne ha az ember valamilyen defekt miatt kilóg a sorból, plusz még a hormonok is rátesznek. 22/f
2023. ápr. 20. 04:34
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Nem megyek sehová mert tegnap kegyetlen hasmenésem volt és le vagyok gyengülve. Illetve amúgy sem mennék sehová mert hétvégén van időm kockulni, csak annyira süt a nap hogy a monitort alig látom.
2023. ápr. 22. 09:24
 22/33 A kérdező kommentje:
Amúgy nem, egyáltalán nem szép az élet, csak annak akinek jó lapokat oszt az élet.
2023. ápr. 22. 09:24
 23/33 anonim válasza:
46%

Kedves kérdező.

Te tulajdonképpen most magadnak tetted fel a kérdést vagy nekünk? Látom jól el beszélgetsz magaddal, de, ha már egyszer kérdezel, akkor legalább fogadd el, hogy más emberek más állásponton vannak, mint te.

Amúgy meg kurvára nem számít milyen lapokat oszt az élet. Láttam én már magasról jött embert k*rva nagyot bukni, és láttam nem egy melyről jöttet kitörni.

Azért is mondtak, hogy soha nem leszel boldog, mert már most a 20-as éveidben meg vagy keseredve. Sz*r az életed? Tegyél ellene, ne a körülményeket szidd. Maximalizáld, ami van, különben egész életed egy szenvedés lesz.

2023. ápr. 22. 09:52
 24/33 A kérdező kommentje:
De mégis mi alapján jelenti ki hogy a "többségnek" a legszebb? Tán ismeri azt a több tízmilliárd embert az ostoba hogy ilyen véleményt alkosson?
2023. ápr. 22. 09:56
 25/33 A kérdező kommentje:
Amúgy meg sokkal szívesebben vállalom a felelősségeimet és fizetem a számlákat mintsem még egy percet töltsek el abban a közegben amiben éveket töltöttem el.
2023. ápr. 22. 09:57
 26/33 anonim ***** válasza:
29%

Érdekes tananyag, jó osztályközösség, béke és biztonság, remény a jó jövőre, egy jó szakra, utána egy jó állásra.

Persze ott vannak még azok is, akiknek ez életük legnehezebb szakasza, mert tombolnak a hormonok, és ekkor építik fel saját magukat. Ekkor van sok konfliktus a családban, és egyáltalán, minden közösségben.

2023. ápr. 22. 21:41
 27/33 anonim válasza:
91%
Egy csomó embert bántalmaznak fizikálisan és verbálisan az iskolában, illetve otthon is. Esetleg szexuálisan bántalmazzák őket, nem kellenek senkinek stb stb. Szóval ők valószínűleg nem értenek egyet ezzel, én most a huszas éveimben jobban érzem magam mint tiniként.
2023. máj. 12. 21:14
 28/33 anonim ***** válasza:
A fizikai bántalmazás nem megengedett már az iskolákban, szóval ezt azért nem hiszem el. Hisz lassan átestünk a ló túloldalára, a gyerek bántalmazza a tanárt... De értem a nézőpontod, utolsó. Ha otthon egészséges, normális, szeretetteljes légkör van, akkor azért sok mindent el tud viselni a külvilággal szemben az a gyerek. Figyi... Ebből tanultál esetleg, hogy a te gyereked ne élje azt át, amit mondjuk te.
2023. máj. 13. 06:26
 29/33 anonim válasza:
6.Van erre valami számadat vagy csak a saját környezetedből indulsz ki? Ha az utóbbi akkor végtelenül ostoba vagy. 28.Szerinted csak a tanár bántalmazhatja a diákot? Egyik diák, vagy több rendszeresen bántalmazza a másikat, és ha az megvédi magát még őt veszik elő. Amúgy az itt válaszolók mintha valami álomvilágban élnének, ilyen rózsaszín buborékban. Nem kaptatok ti még pofont az élettől? Lépjetek ki a komfortzónátokból és nézzetek körül a világban! Nem véletlen van annyi öngyilkosság mondjuk tinikorban..
2023. máj. 15. 11:18
 30/33 anonim ***** válasza:
29: engem többször verbálisan bántalmazott néhány osztálytársam, mondjuk az már 20 éve is volt... Akkor még internet bullying HÁLISTEN nem volt, éppen elég volt ez is. Egyébként az már akkor is elmondtam a szüleimnek, és az apám intézte az ügyet az osztályfőnökkel,ő meg az illető gyerek anyjával... Utána már ilyen durva bullying nem volt.
2023. máj. 15. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!