Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szex központúság egyszer...

A szex központúság egyszer kimegy a divatból?

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 17:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

a témára reflektálva: már nekem is a tökömön jön ki az, hogy mindent csak pucér nőkkel lehet reklámozni és eladni. ez tulajdonképpen az értelmes fogyasztók primitívnek nézéséről szól... de sajnos ameddig többségben vannak a primitívek, addig ez fog menni.

azt meg még szánalmasabbnak tartom, hogy az összes kis szűzfax arról dumál, hogy így-meg úgy meg akar dugni egy halom jó nőt. könyörgöm, legalább kezdjék egy olyannal, aki egyáltalán szóba áll velük!

ja, meg amikor dicsőségnek állítják be azt, hogy ők qurvázni járnak... sajnos a többségnek ez a színvonala...

2010. okt. 4. 19:26
 12/14 anonim válasza:
jól van na...
2010. okt. 4. 19:37
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Harmadik, édes szivem... Azt nem mondtam hogy csak azok nem beszélnek róla, akik nem élvezik..de többségben vannak szerintem... És előbb találsz olyat, aki képes kiejteni a száján a pénisz szót, és elégedetten kijelenteni, hogy igenis élvezem, mint aki más miatt, de titkolja a csodálatosan fantörpikus élvezeteit. És ki mondta, hogy aki beszél róla, az kiteregeti a magánéletét? De a gyerekednek hogy magyarázol el dolgokat, ha nem beszélsz róla?... És a párodnak? Hogy mire vágysz?
2010. okt. 4. 19:49
 14/14 anonim ***** válasza:
A szabados szexualitás és a prűd aszexualitás a történelemben többször váltotta egymást...
2010. okt. 5. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!