Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez nem gáz? Barátnőm egész...

Ez nem gáz? Barátnőm egész hétvégén dolgozik, állatokat etet, kipucolja az istállót, takarítja a házat.

Figyelt kérdés
És mondtam neki hogy jöjjön el a buliba, városba lenne. Ő mondta hogy most nem tud jönni mert, most fog születni egy kis borjú, és ott akar lenni.. meg egyáltalán nem tartja cikinek hogy gumicsizmával kimenjen a boltba.. De ez neki ennyire fontos? Köszi a válaszokat! 19L
2010. okt. 2. 14:50
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
92%
Azért nem kell úgy csinálni mintha a mai magyar fiatalok borjú elletés helyett feltétlen Párizsban buliznának, vagy múzeumba járnának.(én pl. járok, mert érdekel a képzőművészet, és hidd el ezért is éppen elegen furcsán néznek rám) Inkább az bulizás, ivás, hányás, szex megy. Abból meg nem baj ha valaki kimarad az állatok miatt. Attól még nem feltétlen bunkó és műveletlen.
2010. okt. 2. 16:03
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

"A Gyerekkorát veszik el ezzel, ráadásul egyáltalán nem az ő döntése, csupán jól van befolyásolva!"

Miért jobb az ,hogy a szülei helyett te mondod meg ,hogy mit csináljon? Mivel másabb?

Már csak a normális gyerekkor képe is a fejedben a társadalom befolyásolásának eredménye. Mégis azt hiszed ,hogy szabad döntéseket hozol.

"Normális gyerek nem választja az állatgondozást az xbox vagy a buli, vagy a tanulás helyett.."

Állatgondozás szerinted nem lehet szórakoztató?

"Képzeld aki

Parasztnak születik, az úgy is hal meg."

Minden ember egyenlő a halál előtt. Nem lesz sok különbség a féregrágta hullád és egy kihűlt "paraszt" teste között, ezért egyáltalán nincs okod, hogy bárkinél is többnek képzeld magad. Csak egy elenyésző porszem vagy.

2010. okt. 2. 16:56
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan korábban már nyilatkoztam, de aztán láttam, hogy egyesek elkezdték a "állatot gondozni később is tud, bulizni csak most" c. érvképződményt. Nos, én ismerek egy olyan lányt, aki imádja az állatokat, lova-kutyája is van, állatorvosi diplomát tett...amikor született a lovardában egy koraszülött kiscsikó, egy másik emberrel elvállata, hogy éjjel-nappal heteken keresztül ellátják a pacit (fix időközönként etetés, felügyelet - akár az emberi koraszülötteknél; nem könnyű munka!).

És mégsem begyöpösödött, ő is el tud járni bulizni...

Röviden: nem kell mindenkire az "agymosott" bélyeget rábiggyeszteni, csak mert mások számára érthetetlen odaadással hódol a hobbijának.

És gumicsizmával a boltba menni, micsoda tragédia...boltba vásárolni mész (gondolom nem plázázásról volt szó), nem pasizni:) Én is mentem már simán terepgatyóban, bő pulcsiban, amikor otthonról el kellett ugrani valamiért a sütögetéshez, nem volt a világ vége...

Őszintén azon voltam meglepődve, hogy 19 évesen tettél fel egy ilyen kérdést, többnyire 13-14 évesektől várna el ilyesmi reakciót az ember, akik még nagyon óvatosan ügyelnek arra, hogy "menők" stb legyenek...

Nem megsérteni akartalak ezzel.

(24/N)

2010. okt. 2. 17:01
 44/44 anonim ***** válasza:
93%

Azért a plázacica itt is felbukkan.

64%-os: olyan sötét van a koponyádban, mint a vakondok belső zsebében!!!

Az én lányom önként, dalolva vállalta lovak gondozását, almozását, cserébe ingyen lovagolhat. Pedig még nem is itthon vannak a lovak, kb. fél órás gyaloglás oda az út. Mikor kiscsikó született, kint aludt az istállóban, pedig haza is jöhetett volna, a kényelmes ágyába, vagy akár moziba. Első alkalommal látta egy kiscsikó születését.

Mindemellett jeles tanuló egy erős gimnáziumban, mert állatorvosnak készül. Van komoly barátja, aki nem veszi zokon, ha a ló miatt elcsúszik a randi, vagy ugrik a közös program. Ha nagyon menni akarnak, jön a srác, együtt látják el a lovakat, pedig a fiú tart a lovaktól, de segít a barátnőjének.

Ergo: semmiből nem marad ki, jól tanul, itthon is rendben tartja a szobáját, besegít a vásárlásba, szerelmes, és a hobbiját mégsem kell feladnia. Este boldogan fekszik le, hogy ez a nap se volt unalmas. Jólesően elfárad, jól alszik, és mellette makk egészséges, boldog, kiegyensúlyozott. Maga választotta a lovakat, semmilyen agymosáson nem esett át, tartalmas életet él.

Akinek az életét a plázák, mozik, mekik, bulik töltik ki, azok mennyivel értelmesebb életet élnek?! Sajnállak, hogy az IQ mínuszosok csapatát erősíted.

2010. okt. 2. 17:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!