Anyuci takarítja a 26 éves fia szobáját?
Kb. fél éve megismerkedtem egy fiúval, aki 26 éves. Alakulóban vannak köztünk a dolgok.
Nemrég kiderült, hogy a mai napig az anyja (vagy a nővére) takarítja a szobáját, ő mos, főz rá és életében vagy 5ször volt eddig boltban. Akkor sem megy el, ha semmi étel nincs otthon, mert az anyjának nem volt ideje bevásárolni.
Ez csak szerintem gáz?
Erre mondom azt, hogy anyuci/apuci baszta életre nevelni a kicsi fiát.
Te tényleg egy ilyen emberrel akarod a napjaidat tölteni, esetleg komolyabb kapcsolatban élni?!
Mert, akkor csak gratulálni fogok ... újabb 'cseléd' születik a világon. :/
Nem csak szerinted. Szerintem is. Szedd rancba a fiut.
Tedd oda takaritani, szokjon hozza, ha a csalad eddig nem volt kepes raszoktatni. Kuldd el a boltba is idonkent, ha szukseges.
A ferfiak a hazimunkat is kell vegezzek. Eleg szegyen , hogy nem kepes legalabb a sajat szobajaban rendet tenni.
"Tancoltasd meg!"
"más korabeli fiú a saját kecójában minden zugot kitakarít, ha nincs nője-_-"
Igen a huszonéves fiúk a rendmániájukról híresek lol
párom is ilyen volt,de kb fél év alatt "megneveltem",most már finomakat főz,magának intéz amit kell,takarit
de ha a szüleinél van,ugyanugy kiszolgálja az anyja,egy pohár vizért nem mehet magának,különben az anyja kiakad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!