Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez nem gáz? Barátnőm egész...

Ez nem gáz? Barátnőm egész hétvégén dolgozik, állatokat etet, kipucolja az istállót, takarítja a házat.

Figyelt kérdés
És mondtam neki hogy jöjjön el a buliba, városba lenne. Ő mondta hogy most nem tud jönni mert, most fog születni egy kis borjú, és ott akar lenni.. meg egyáltalán nem tartja cikinek hogy gumicsizmával kimenjen a boltba.. De ez neki ennyire fontos? Köszi a válaszokat! 19L
2010. okt. 2. 14:50
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
96%
Te tényleg nem tudod mi munka van a háziállatokkal.
2010. okt. 2. 15:13
 22/44 anonim ***** válasza:
96%
Próbáltad? vagy honnan tudod nem fárasztó? Ha nem megy nem megy, inkább tartanád tiszteletben a döntését, mint itt puffogsz. Elég gáz vagy.
2010. okt. 2. 15:13
 23/44 anonim ***** válasza:
96%

Sokkal értékesebb emberke a barátnőd, mint te. Csoda, hogy egyáltalán barátnők vagytok.

Végre egy fiatal lány, akinek nem a plázázás, mekizés áll az első helyen, és még egy jó mozizás, bulizás helyett is inkább kedvenc hobbijának hódol. Én a helyedben a boci születésének végignézését vállalnám, mert nem mindennapi élmény. Buli sűrűn van, de boci nem születik hetente.

Neki van értékrendje, van értelme a mindennapjainak. Minden tiszteletem a barátnődé.

2010. okt. 2. 15:14
 24/44 anonim válasza:
91%
mekkora bunkó vagy te öregem...
2010. okt. 2. 15:17
 25/44 anonim ***** válasza:
2010. okt. 2. 15:19
 26/44 anonim ***** válasza:
17%

BAromi elfogultak itt egyesek, azt képzelik, hogy ez a csaj önálló akarata, hát szerintem meg nem!

Az ősök agymosása ez, aki meg ebben nő fel annak nem tűnik ez fel.

Nagybátyáméknál is az van, hogy a 3 gyerek közül a lányt már 19 évesen férjhezadták a két fiú meg 38 évesen egy szobában lakik otthon és ellátja a ház körüli munkákat meg hazaadja a fizetését a nyugdíjas szülőknek...

Beteg ez a társadalom!

2010. okt. 2. 15:22
 27/44 anonim ***** válasza:
80%

15:22 Te miről beszélsz?

Érdekes, hogy lementek a %-ok az állatbarát, házias barátnő mellett kiállók válaszainál.

2010. okt. 2. 15:30
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
És te honnan tudod, hogy nem? Ugyanúgy fogalmad sincs mint ahogy nekünk sem.
2010. okt. 2. 15:30
 29/44 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ez kamu, remélem nincsenek ilyen 19éves csajok, akik ennyire felszínesek és azt gondolják hogy az istállótakarításban nem lehet elfáradni!!
2010. okt. 2. 15:31
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy nem segíthetek a barátnődnek.

Nagyon felértékelem hozzád képest.

2010. okt. 2. 15:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!