Ki hogyan, mivel szerrel, milyen módon és milyen sűrűn takarítja a WC kagylót?
Figyelt kérdés
Tudom, kicsit furcsa és bugyuta kérdésnek hangzik, de most kezdte el 2 éves kisfiam használni a WC-t (pelusról szokunk le) és aggódom, hogy elég tiszta lesz-e az ő számára akagyló. Eddig sem voltunk piszkosak :-)) , de most talán kicsit jobban aggódom. Megfogdossa, felhajtja az ülőkét, kukija hozzáér... Tudni szeretném, hogy mások pontosan milyen szerrel takarítják a WC-t, milyen sűrűn (bár gondolom kisgyerekesek naponta, mi a menete, használtok-e kesztyűt, eldobjátok-e utána azt a rongyot vagy papírral, szivaccsal.....blablabla..Aki viccesnek találja a kérést, inkább kérem ne váéaszoljon. (igen, én is annak találom, de azért még kíváncsi vagyok:-)))2011. aug. 28. 01:53
1/6 anonim válasza:
Hetente szoktam takarítani. Belül Domestos, súrolószer, wc kefe, kívül Domestos törlőkendő. Nálam nem annyira kicsi a gyerek...
2/6 anonim válasza:
max san spray-vel minden nap befújom az ülőkét és a porcelánt az ülőke alatt és áttöröm papirtörlővel.hetente egyszer beleöntök harpic wc tisztítót és szivaccsal kisúrolom.
3/6 anonim válasza:
Ugyanúgy takarítom, mint az első válaszoló csak heti kétszer. Nekünk még nem használja a wc-t a fiunk.
4/6 anonim válasza:
Minden nap lefújom domesztos fertútlenitővel az ülőkét,és a perem alatt,minden 2. napon tisztitom a kagylót domesztosszal,és a tartályban is van fertőtlenitő tabletta,igy minden öblitésnél fertőtlenit,3 éves a kislányom,de én mániás vagyok:)
5/6 anonim válasza:
Nekem még nem használja a kicsi, így csak hetente egyszer-kétszer takarítom, de ha fogja, akkor szerintem naponta fertőtlenítem majd, Domestost használok. Eldobható vileda-féle tisztító kendővel + papírtörlő, tehát eldobom utána.
Alapos kézmosás, kézfertőtlenítő minden hazsnálat után :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én Harpic (fekete) max Power-t használok és Domestos fújós (kék) takarítószert.Belül WC kefét, peremén és kívül van, hogy rongyot, de akkor azt eldobom, de inkább gyakrabban WC papírt használok, csak abból meg sokat pazarlok. Mióta kisfiam WC-be pisil, azóta naponta takarítom.
2011. aug. 28. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!