Használ valaki tejgyűjtő kagylót? Mi a véleményed róla?
Kérdező, bocs hogy kérdezek, nem ide tartozik, csak olvastam, hogy pótoltál.
Így medigsikerült szoptatni, hogy pótlást is kapott, s te hogy csináltad?
Én néha délután adok neki pár hete pótlást, s esténként, de mióta adok, egyre kkevesebbet akar szopizni, pedig szopi után még 65 ml tej simán lejön. Eddig 70-130-at is megevett, s mióta pótolom, mert nem hízott, orvos írt fel tápszert, azóta jó ha 20-30ml-t eszik, s ma próbáltam fejni, úgy jött le 65 ml, hogy tbb mint fél órát szenvedtem vele, s 10 ml-nél többet nem volt hajlandó megenni, pedig látszott rajta h éhes
Itt azért van némi zavar a válaszolók fejében!
Van anyatejgyűjtő kagyló, amit leginkább szoptatás/fejés alatt érdemes használni, a másik mellből kicsöpögő anyatej felfogására. Ez zárt kagyló, nem szellőzik, hosszadalmasabb használatra nem javasolt, mert kipállik alatta a bőr a bennrekedt pára miatt. A felfogott tejet fel lehet használni (ha tiszta volt a melled).
Van bimbóvédő kagyló, ami szellőzik, de nem tatja olyan jól a tejet. Ezt lehet huzamosabb ideig viselni. Távol tartja a sebes mellbimbót a ruházattól.
Van bimbóformázó kagyló, ami szellőzik, a hátoldalán kisebb a lyuk és a lapos vagy befele forduló mellbimbó kezelésére való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!