Használ valaki Beba ProH. A.1 tápszert (+0hó)?
Felírta nekünk a gyermekorvos a biztonság kedvéjért, de még nem nagyon szeretném elkezdeni használni.
Nagyon gyanús, hogy nem lesz elég a tejem a picurnak, bármit is csinálok (tea, bő folyadék, teák, bogyók, etc.)
Még kitartó vagyok! Viszont ma kikölcsönöztem mérleget és két etetés alatt is 40 ml-t evett a 4 hetes kislányom. Ő köpte ki a cicit 20 perc után. Hiába "erőlködtem", hogy egyen még, folyamatosan eltolta magától.
Nem hinném, hogy neki ez elég, mert a lefejt tejet (80 ml) simán megeszi.
Ami érdekes, hogy hetente 200g-ot gyarapszik a súlya.
Éjszaka szépen alszik, egyszer kell fel enni és utána nem sír, hogy éhes lenne. Délelőtti órákban se sír, hogy éhes maradt, csak délután. De akkor kegyetlenül :(
Ilyenkor pótoljak ki neki? Vagy esetleg rögtön adjak 80 ml tápszert?
Ha elkezdem neki adni, akkor lehetséges, hogy nehezebben fog tudni kakilni?
Vannak hátrányai a tápszernek?
Én a leírás alapján azt mondanám, hogy elég tejed van. Mindkét melled odaadod neki? Így kéne mindenképp.
Ha pedig mégis kevés lenne a tejed, akkor is úgy látom, hogy még szaporítható. A 200 gramm hízás tökéletes!
Egy kis önbizalom kell neked, semmi más. Ne adj még neki tápszert.
4 hetes a kislányom.
Mindennap ugyanabban az időpontban kezdi az üvöltést.
Kaki - pisi van rendesen, szép mennyiségben.
Amint megfürdetjük (este fél 9) és megetetem (3/4 9) elalszik egyből! Semmi üvöltés, hogy éhes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!