Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez nem gáz? Barátnőm egész...

Ez nem gáz? Barátnőm egész hétvégén dolgozik, állatokat etet, kipucolja az istállót, takarítja a házat.

Figyelt kérdés
És mondtam neki hogy jöjjön el a buliba, városba lenne. Ő mondta hogy most nem tud jönni mert, most fog születni egy kis borjú, és ott akar lenni.. meg egyáltalán nem tartja cikinek hogy gumicsizmával kimenjen a boltba.. De ez neki ennyire fontos? Köszi a válaszokat! 19L
2010. okt. 2. 14:50
1 2 3 4 5
 31/44 anonim válasza:
86%

Én azokkal értek egyet, akik azt mondták, hogy a barátnőd igazán normális ember, jó lenne, ha még több ember szeretné az állatokat, mert ők feltétel nélkül szeretnek, míg az emberek megkínozzák őket, s ez egyszerűen undorító.

Mindenki megérdemelt egy zöld pacsit, aki ezt látja, örülök, hogy vannak még ilyen jó emberek!

2010. okt. 2. 15:32
 32/44 anonim ***** válasza:
95%
Már nem azért kérdező de a buli mennyivel érdekeseb mint egy kisborjú?? Jaj nagyon izgi megsüketülni, halálra inni magad, azt reggel azt sem tudni ki d*gott meg! Tudod minden ember más. Van akit ez érdekel, van akit az. Ha te ezt nem tudod elfogadni akkor nem vagy a lány barátja. Személy szerint egy kisborjú engem is jobban érdekelne mint egy hülye buli.
2010. okt. 2. 15:32
 33/44 anonim ***** válasza:
94%
Aknek az állatok gondozása szívügye és valamilyen szinten akár házi gazdaságban is dolgozik, egyáltalán nem gáz. Miért lenne az? Mert tőled idegen? Ez is egyfajta munka, nem is akármiyen. Szeretni is jobban lehet, mintha egy gépen dolgozna huszadrangú rabszolgaként akár operátornak nevezve is. Igen, fontos neki, hogy ott legyen a kisborjú születésénél. Szívesen osztoznék vele ebben az élményben.
2010. okt. 2. 15:33
 34/44 anonim ***** válasza:
15%

ma 15:30

Bár közhely, de ezért tart itt ez az ország!

Érdékes hogy minden más ország röhög a magyarokon..

Biztosan annyira jól csinálnak itt dolgokat, többek között ezt is!

2010. okt. 2. 15:33
 35/44 anonim ***** válasza:
15%
bornyúúú
2010. okt. 2. 15:34
 36/44 anonim ***** válasza:
9%

ma 15:33

Mindegy, hogy gépen dolgozik valaki, agy egy bóvli weboldalt írogat és próbálja elhitetni másokkal, hogy menynire kapós és látogatott.

Ráér még az a lány 40 évesen is állatgondozni, de bulizni csak fiatalon tud!

A Gyerekkorát veszik el ezzel, ráadásul egyáltalán nem az ő döntése, csupán jól van befolyásolva!

Normális gyerek nem választja az állatgondozást az xbox vagy a buli, vagy a tanulás helyett..

Arról már nem beszélve, hogy talán ezeket látva majd elgondolkodik azon, hogy szüljön e gyereket..

2010. okt. 2. 15:39
 37/44 anonim ***** válasza:
12%

Meg majd majd állati komoly lesz amikor bekerül egy koleszba, vagy akárhova, és a többiek arról beszélnek, hogy voltak itt is, ott is, megnéztek egy múzeumot vagy egy filmet, vagy buliztak párizsban.

Ő meg majd előáll a gumicsizmás borjú ellés sztorijával.

2010. okt. 2. 15:43
 38/44 anonim ***** válasza:
77%

15.39

Képzeld van aki életében nemjárt szórakozni hanem egészen másban lelte az örömét. Nem maradt ki semmiből.

A szórakoztató cikkekre pedig van idő este is.

2010. okt. 2. 15:44
 39/44 anonim válasza:
77%
én örülnék ha lenne ilyen barátnőm, aki nem csak szereti az állatokat, de gondozza is őket. én inkább segítenék neki, nem azon nyavalyognék, hogy miért szeret dolgozni....te egy elkényeztetett idióta vagy:S
2010. okt. 2. 15:52
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

15.39

Szerintem nem kéne kritizálnod másokat azért mert másban lelnek örömet. Nem marad ki semmiből. És nem a szülein múlik feltétlen, hogy valaki mennyire szeret vagy szokott bulizni. Van olyan barátnőm akit például a szülei szekálnak, hogy 18 évesen miért nem jársz el szórakozni esténként. Pedig a leányzónak semmi kedve hozzá, nem szereti. Ezért nem lesz rosszabb "paraszt" ember.

Elég szégyen, hogy így gondolkodsz :)

2010. okt. 2. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!