Csak erős idegzetűeknek! Ez a hír vajon igaz vagy csak kacsa?
2010. okt. 1. 21:47
51/52 anonim válasza:
Egy jótanács: ha képes lennél egy hozzászólásban kifejteni a mondanivalódat, és nem írogatnál három kommentet egymás után, nem tudnálak annyiszor lepontozni :D
Egyébként nem tudom, mit nem lehet azon elhinni, hogy nem olvasta el a sztoridat. Ha nem olvasta, hát nem olvasta. Ha meg mégis elolvasta, akkor meg neki is lehet más véleménye. Ennyi. Ő volt az okosabb, szerintem már rég nem olvassa ezt a hülyeséget, de hát nekem annyi időm van, és kíváncis vagyok, mikor kapsz agyvérzést :D
Bírom az ilyen embereket, olyan könnyen felmegy bennük a pumpa, én meg jót röhögök rajtuk.
52/52 anonim válasza:
Tévedésben vagy,ha azt gondolod h felmegy bennem a pumpa:)Az agyvérzésemre is várhatsz még egy darabig,szerintem te előbb fogsz a kíváncsiságtól megöregedni,mint én agyvérzést kapni;-)A lepontozásod sem izgat különösebben,az embereknek fáj az igazság,és tőlem azon röhögsz,amin akarsz,már mondtam...És megsúgom neked,h az ominózus másik válaszadó jött vissza még napok múlva is kötözködni,mikor már rééééges-régen elfeledett volt az ügy;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!