Csak erős idegzetűeknek! Ez a hír vajon igaz vagy csak kacsa?
na nee, hát ez nagyon durva:O
de nekem az a furcsa, -bár nem tudom, hogy ebben a korcs országban hogy megy- hogya magzatot elvileg a 12.hétig lehet elvetetni, és egy kikapart magzat különben sincs így "egyben". Vagy császár, vagy netalántán megszülik és úgy adják el??!
Undorítóak!Remélem nem igaz a hír, bár ahogy előttem is írták én is úgy gondolom, hogy ebbe a mai világban már minden lehetséges.:S
Ez szomorú:( Hogy lehet valaki ilyen, hogy képesek erre az "emberek"?!
Japánban megeszik, pl gazdag üzletemberek, mert irtó drága... én erről régebben is hallottam.
na de arrafelé nem annyira normálisak az emberek, ugyebár. Talán az izoláció és a beltenyészet teszi.
Atyaúristen......
Hát az ilyen nem ember,még állatnak se nevezném.Az életet se érdemli meg az,aki ilyet csinál,meg aki eladja a magzatát.Egytől egyig mindent megkínoznám,aztán felakasztanám.Hihetetlen milyen világban élünk!:OO
16L
JÉzus mária. Lehet hogy ezek az aberrált sárgák mindent megesznek ami mozog, de a kannibalizmus ott is bűntény!!!
Kizárt hogy ez igaz legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!