Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak erős idegzetűeknek! Ez a...

Csak erős idegzetűeknek! Ez a hír vajon igaz vagy csak kacsa?

Figyelt kérdés
[link]
2010. okt. 1. 21:47
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%
Ilyennel "viccelődni"(ha nem is igaz)akkor is borzalmas. Mondjuk azt írjátok nem igaz, akkor még is miért kell ilyenekkel az embereket riogatni?-.- Akkor már csak ezt nem értem, mert ez is szörnyű így.
2010. okt. 2. 02:30
 22/52 anonim ***** válasza:
33%
igaz. végülis hús és kész. én már semmin nem lepődöm meg. megbotránkozni meg főleg nem tudok.
2010. okt. 2. 07:38
 23/52 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy link,nézd végig.Ha ezeket megeszik,simán megeszik a magzatot is...

http://www.youtube.com/watch?v=WUXlbWFoFms

2010. okt. 2. 11:20
 24/52 anonim ***** válasza:
54%

Még hányszor fogod feltenni ezt a kérdést? Már az előzőnél kiveséztük, hogy mekkora egy kacsa baromság az egész. Most muszáj volt ezt mégegyszer? Aki meg hiszékeny, az még be is veszi... gondolkozzatok már, emberek... kizárt, hogy mégegyszer leírjam az egészet, na de az is elég nyilvánvaló, hogy aki ezt kitalálta, az egy rasszista barom. Az meg már csak hab a tortán, hogy itt egyesek keverik a kínaiakat meg a japánokat, és szemmel láthatóan GŐZÜK SINCS két nép kultúrájáról (pl. a japánok mindent megesznek - ha, ha.). Azt meg már végképp nem értem, hogy milyen jogon mondják egy másik népre, hogy nem normálisak - mi, magyarok csak álmodozhatunk arról, hogy olyamit véghezvigyünk, mint a japánok. AMi pedig a kínaiakat illeti: ők is emberek, nem kannibálok, és ha valaki arra vetemedne, hogy magzatot egyen, azt két perc múlva kivégeznék, nemhogy még fotókat készítenének róla meg büszkén mutogatnák.

És most ezért egy csomóan megutálták a kínaiakat... csak gratulálni tudod nekik. Annyira tipikus, hogy egyeseknek a szellemektől kezdve a csodakristályokon keresztül a kannibál kínaiakig mindent be lehet adni...

2010. okt. 4. 15:39
 25/52 anonim ***** válasza:
37%

köszönöm utolsó! a messzemenőkig egyet értek veled!

annyira nem értem, hogy valaki hogy lehet ennyire primitív, hogy ilyet bevegyen...

2010. okt. 4. 17:24
 26/52 A kérdező kommentje:
15:39 mit jár a szád? Először tettem fel ezt a kérdést. Ja, hogy más már feltette? Több ezren vagyunk az oldalon tájékozódj mielőtt pof@zol.
2010. okt. 4. 18:50
 27/52 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszem, ez most sokat elmondott rólad :D Őszintén, nem érdekel, először tetted-e fel a kérdést vagy sem. Mind ugyanolyanok vagytok...
2010. okt. 4. 22:32
 28/52 anonim ***** válasza:
48%
Ti honnan tudjátok h ez nem lehetséges??Ott voltatok,vagy van rá bizonyítékotok,h ilyen nincs,vagy mi??Jaaa,hogy te azt GONDOLOD,te nem HISZED,h ilyen nem létezik...na látod,EZ a primitív gondolkodás...Ameddig semmit nem tudunk arról h van e alapja az egésznek,addig SENKINEK nincs joga leszólni a másikat!
2010. okt. 4. 23:00
 29/52 anonim ***** válasza:
A repülő spagettiszörny is lehet, hogy létezik. Nincs rá bizonyíték, hogy nincs. Mégis egy nagy hülyeség.
2010. okt. 4. 23:27
 30/52 anonim ***** válasza:
24%
Azért túlzásokba ne essünk,a kettő együtt egy napon sem említhető..Én örülök h te ilyen jóhiszemű vagy és bízom benne,h neked van igazad,de tudod egy olyan országban,ahol nem érték az élet,mert annyian vannak,és ahol megölik/ölték a lánygyerekeket,ha az meg mert születni..hát..az kevésbé barbár??
2010. okt. 5. 00:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!