Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy olyan elmarad...

Hogyan lehet egy olyan elmaradott helyen élni mint Miskolc?

Figyelt kérdés

nem rosszindulatból, de aki ott él, az miért nem húz el onnan? tele romával, a bűnözés óriási, mindenki be van herbálozva, nem ritka hogy hazafele menet kirabolnak - és akkor még örülj hogy nem késeltek meg.

ok nélkül belédkötnek, megvernek, nincs egy színvonalas iskola csak a nyomor és a pusztulat

2022. aug. 9. 15:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
50%
ez aztán kulturált válasz volt. :D
2022. okt. 4. 08:24
 62/90 anonim ***** válasza:
58%
Ki miből ért, tudod… csak kulturált emberekkel lehet kulturáltan kommunikálni. Te már bebizonyítottad, hogy te nem tartozol ebbe a kategóriába.
2022. okt. 4. 09:26
 63/90 anonim ***** válasza:
0%
Ahham, szóval aki tényeket közöl, vagy rosszat mond a lakhelyedről az kulturálatlan és azonnal személyeskedni kell. Én rólad egy szót sem szóltam, nem ismerlek, így nem tudok véleményt alkotni. Miskolcról meg Borsodról pedig mindenki tudja, hogy egy putri. Ezen nem változtat az, hogy a másikat becsméreled. Beírod a google-be hogy miskolc putri és találsz egy csomó cikket, anyagot, videót stb stb. Ezt nem én találtam ki, és nem én írtam. A kérdés sem én írtam ki.
2022. okt. 4. 09:30
 64/90 A kérdező kommentje:

Jézusom, mennyi kulturálatlan proli védi Miskolcot... köszönöm hogy erősítettétek azt amit eddig is tudtam!

azt még hozzátenném, hogy aki itt a gyakorin kommentelget azt jelenti hogy van internete és/vagy okostelefonja, számítógépe azaz egyértelműen a miskolciak felső 10 %-ába tartozik... na, és ez a felső 10% akkora proli hogy már verekedni hívja az embereket miskolcra :D beszarok, komolyan, ilyen elmaradott népség 2022-ben internet hozzáféréssel...

ha ilyen miskolc értelmesebbje, akkor mi lehet tetemváron vagy avason? Jézusom... teljes a sötétség.

az is beszédes milyen nevek vannak ott, avas és tetemvár... ott lakni, élni, mennyire szánalomra méltó élet lehet az.

2022. okt. 4. 11:31
 65/90 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem meg az a szánalomra méltó, hogy arra élveztek el, hogy egy számotokra ismeretlen várost fikáztok / vagy fikázol, már amennyiben egy személy a két account. Kötve hiszem, hogy két ilyen aberrált is van. Milyen felső 10%-ról beszélsz, te nyomorult? Ja, mert szerinted a többi barlangban él, itt még internet sincs? Már megbocsáss , hogy nem tartom érvényesnek egy olyan véleményét, aki soha a büdös életben nem járt itt, mert a gondolattól is telibe fossa a gatyáját, annyira fél, hogy megverik meg megkéselik, meg stb. Írd be bármilyen város nevét a putri jelzővel, ugyanazt adja ki. Részemről én itt be is fejeztem, nem vívok szellemi harcot fegyvertelenekkel. Nyugodtan keresgéljetek Miskolc putris képeket, és verjétek rá a mikropöcsötöket.
2022. okt. 4. 12:20
 66/90 anonim ***** válasza:
2022. okt. 4. 13:11
 67/90 anonim ***** válasza:
100%

„Beírod a google-be hogy miskolc putri és találsz egy csomó cikket, anyagot, videót stb stb.”

Meglepő módon ha azt írod a Google-ba, hogy putri, akkor putrikról fog képeket mutatni. Ez általában egy elég lényegi funkció a keresőknél, szerintem még Somogyban is. A „Szeged putri”, „Debrecen putri”, „Budapest putri”, „Frankfurt slums” keresésre sem art deco műemlékeket fog kiadni, a „Miskolc villa” keresésre meg szép épületeket. Szerintem tetszőleges várossal ugyanígy működik.

Magyarországon sehol nem a felső 10%-ba tartozás indikátora az okostelefon és a netelőfizetés. Már afrikai országokban is van az utolsó kecskepásztornak is. A 60-as kommentelő stílusa nem képvisel minden miskolcit, a nevében is elnézést kérek.

Az Avas neve egyes feltételezések szerint az „óv” igéből ered, és védettet, tilalmast jelent eredetileg, mert uradalmi terület volt, ahol tilos többek közt fát vágni. A mai jelentése, ami az „avas szalonna” kifejezésben is előfordul, későbbi. A Tetemvár egy kolerajárvány utáni tömegsírról kapta a nevét. Tényleg nem szép, de minden városban előfordulnak fura városrésznevek.

Én nem tervezek elköltözni innen, akkor sem, ha az ország túlsó végében mindenféle hülyeséget vizionálnak a városomról. Nem kell a médiának se mindent elhinni :)

2022. okt. 5. 00:31
 68/90 anonim ***** válasza:
43%
Amúgy az avas Miskolcon mennyire számít gáznak? És most inkább attól kérdezem aki nem ott lakik. Mert úgy látom aki ott lakik, azt iszonyat elfogult, és azt fogja mondani, hogy jajj teljesen normális lakótelep. De ha az országban valakinek azt mondod, hogy avas, akkor azonnal beugrik neki a nyomor, kilátástalanság, meg fillérekért eladó lakások, amik senkinek nem kellenek.
2022. okt. 5. 08:10
 69/90 anonim ***** válasza:
100%
Ha attól kérdezed aki nem ott lakik, akkor meg borítékolható lesz a hallomásból szerzett sztereotip lesajnálás éppen úgy, mint az elfogultság. Én Diósgyőrben lakok, de az Avas se rosszabb a legtöbb lakótelepi városrésznél úgy látom, csak ki kell választani az ütemet/környéket, ha lakás céljából megy oda az ember. Alapból annyira nem gázos, vannak azért súlyosabbak.
2022. okt. 5. 11:21
 70/90 anonim ***** válasza:
100%

Én az Avastól pár megállóra lakom, postára menni és bevásárolni szoktam időnként arrafelé. Teljesen átlagos lakótelep, láttam már párat az országban, semmivel nem lóg ki közülük. Ez a fészekrakós ügy egy politikai érdekből felfújt médiahiszti volt kb. tizenöt évvel ezelőtt, egy az egyben az akkori, MSZP-s polgármester megbuktatása volt a cél, egyébként elég kicsi részét érintette a lakótelepnek, és onnan is már vagy tíz éve kipaterolták a zűrösebb elemeket. Az igaz, hogy sosem volt elitnegyed, de nyomornegyed sem volt soha, miskolci szemmel vicces, mennyire rettegnek tőle, akik sosem jártak ott.

Egyébként nézd végig a Google térképen nyugodtan, Középszer utca és mellékutcái (I. ütem), Szentgyörgy utca és mellékutcái (II. ütem), Klapka utca és környéke (III. ütem).

2022. okt. 5. 12:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!