Hogyan lehet egy olyan elmaradott helyen élni mint Miskolc?
nem rosszindulatból, de aki ott él, az miért nem húz el onnan? tele romával, a bűnözés óriási, mindenki be van herbálozva, nem ritka hogy hazafele menet kirabolnak - és akkor még örülj hogy nem késeltek meg.
ok nélkül belédkötnek, megvernek, nincs egy színvonalas iskola csak a nyomor és a pusztulat
18 én vagyok a Veszprémi. Miskolc kenterbe veri veszprémet sokkal szebb a belváros, több élet van, jobb az egyetem és jobb eleve Miskolc Veszprémnél.
Plusz Veszprémi teli van gyöpös gyárimunkás vagy irodista szarral, az albérlet árak nagyon durvák, Miskolcon már kapsz 60ért albit..
Veszprémbe 110től van egy jó albi (igen ez a kis szar város a budapesti albérletárakkal versenyzik), mondjuk Veszprémben kapsz 250et, 150 elmegy lakhatásra míg ez Miskolcon 100. Ja és fizetések közt van különbség de ilyen nagyon max 10%
Magyarországon valóban nagy a különbség és kelet között de nem mindegy mit hasonlítasz össze.
Győr vagy Székesfehérvár esetleg Szombathely és térsége azok a részek Nyugaton ami ér valamit, szezonálisan a Balaton és térsége.
Egy Zala vagy egy Somogy megye például elbujjhat ezek megyék között. Veszprém meg unalmas szar, város is és a megye is.
Miskolcon az életszínvonal javul, Miskolcon ott a Bosch is például szóval egyre gazdagabb város lesz. Mutass nekem még egy olyan nagyvárost ami ilyen szép hegyes, gyönyörű környékkel? Az unalmas Veszprém, vagy a csőves Zalaegerszeg?
Ha már annyira életszínvonal akkor Budapest és kész.
Ja mondhatod hogy Miskolcon fogy a népesség de Székesfehérváron is fogy... Ez természetes folyamat, sőt ha nőne mint Ózdon a hétes telepen akkor pont arra mutatna h egy civilizálatlan petefészek az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!