Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy olyan elmarad...

Hogyan lehet egy olyan elmaradott helyen élni mint Miskolc?

Figyelt kérdés

nem rosszindulatból, de aki ott él, az miért nem húz el onnan? tele romával, a bűnözés óriási, mindenki be van herbálozva, nem ritka hogy hazafele menet kirabolnak - és akkor még örülj hogy nem késeltek meg.

ok nélkül belédkötnek, megvernek, nincs egy színvonalas iskola csak a nyomor és a pusztulat

2022. aug. 9. 15:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/90 anonim ***** válasza:
83%

18 én vagyok a Veszprémi. Miskolc kenterbe veri veszprémet sokkal szebb a belváros, több élet van, jobb az egyetem és jobb eleve Miskolc Veszprémnél.

Plusz Veszprémi teli van gyöpös gyárimunkás vagy irodista szarral, az albérlet árak nagyon durvák, Miskolcon már kapsz 60ért albit..

Veszprémbe 110től van egy jó albi (igen ez a kis szar város a budapesti albérletárakkal versenyzik), mondjuk Veszprémben kapsz 250et, 150 elmegy lakhatásra míg ez Miskolcon 100. Ja és fizetések közt van különbség de ilyen nagyon max 10%

2022. okt. 1. 14:02
 22/90 anonim ***** válasza:
28%
21-es ha igazad lenne, akkor Borsod lenne tele Nyugat-magyarországi bevándorlókkal és nem fordítva. Fél Borsod már itt van és itt dolgozik. Hozzáteszem nem baj, mert legalább itt fejlődik tovább minden.
2022. okt. 1. 14:53
 23/90 anonim ***** válasza:
77%
Igen azért élnek itt még mindig 3x annyian mint a lepusztult unalmas Veszprémben, mert innen már időtlen idők óta elmegy mindenki. Ez az "utolsó kapcsolja le a villanyt" mentalitás kb olyan mint a "mai fiatalok" Az ókorban is ezt mondogatták aztán mégsem történt semmi azóta sem. :D
2022. okt. 1. 16:15
 24/90 anonim ***** válasza:
75%
#21 Bocsi, csak egy példának mondtam. Lehet, ez a paraszt somogyi, zalai, akármi. Ő NYUGATI, hát nem érted. 🤣 Arra veri magát, hogy valahol a dunántúlon túrja a földet.
2022. okt. 1. 16:28
 25/90 anonim ***** válasza:
18%
23-as akkor szerinted kamu az elvándorlás onnan nyugat felé? Illetve hazugság a népszámlálási adat is ami szerint Miskolc lakossága 90 óta a legjobban fogy az országban és 2006 óta 20%al lett kevesebb? Mesélj még :DDDD
2022. okt. 1. 16:30
 26/90 anonim ***** válasza:
19%
24-es én nem vertem magam semmire, csak tényeket közöltem. Nem mondtam hol lakom és mit csinálok.
2022. okt. 1. 16:34
 27/90 anonim ***** válasza:
77%
#25 attól még nem lesz igazad, hogy mindenhova beírsz pár ":DDD"-t. Csak a szellemi szintedet igazolja. Ez a "mesélj még" is valami mottó? Utoljára kb. 2010-ben hallottam. Nagyon menő akarsz lenni, csak nagyon nem sikerül. Fikázod az ország negyedik legnagyobb városát, úgy, hogy gondolom soha a büdös életben nem jártál még a közelében sem. De nyugodtan bizonygasd magadnak, hogy a Somogy megyei Bivalybasznádon, ahol laksz, mennyivel jobb az élet. Igen, te nagy, NYUGATI vagány gyerek vagy, remélem, most már jobban alszol majd. (Bár közben olyan messze vagy te a Nyugattól, mint Makó Jeruzsálemtől. Biztos Bivalybasznádon is olyan elétszínvonal van, mint Amerikában. Te nyugati fenegyerek.)
2022. okt. 1. 17:27
 28/90 anonim ***** válasza:
80%

Magyarországon valóban nagy a különbség és kelet között de nem mindegy mit hasonlítasz össze.

Győr vagy Székesfehérvár esetleg Szombathely és térsége azok a részek Nyugaton ami ér valamit, szezonálisan a Balaton és térsége.

Egy Zala vagy egy Somogy megye például elbujjhat ezek megyék között. Veszprém meg unalmas szar, város is és a megye is.

Miskolcon az életszínvonal javul, Miskolcon ott a Bosch is például szóval egyre gazdagabb város lesz. Mutass nekem még egy olyan nagyvárost ami ilyen szép hegyes, gyönyörű környékkel? Az unalmas Veszprém, vagy a csőves Zalaegerszeg?

Ha már annyira életszínvonal akkor Budapest és kész.

Ja mondhatod hogy Miskolcon fogy a népesség de Székesfehérváron is fogy... Ez természetes folyamat, sőt ha nőne mint Ózdon a hétes telepen akkor pont arra mutatna h egy civilizálatlan petefészek az egész.

2022. okt. 1. 17:43
 29/90 anonim ***** válasza:
0%
28-as tudod mi a különbség aközött m, hogy fogy és a legjobban fogy? Csak mert nem mondtam, hogy máshol nem fogy. Azt mondtam, hogy az országban ott, és minden mutató ott a legrosszabb, fizetés, munkanélküliség, bünözés, népességfogyás stb.. éttől még máshol is van bünözés. Csak Miskolc a legutolsó helyen van ezen mutatók alapján az országban. Talán Ózd rosszabb. “Talán”
2022. okt. 1. 18:54
 30/90 anonim ***** válasza:
0%
27-es nemrég még a 3. legnagyobb város volt, csak már olyan sokan elköltöztek, hogy a 4. lett. Lesz még utolsó is :DDD
2022. okt. 1. 18:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!