Hogyan lehet egy olyan elmaradott helyen élni mint Miskolc?
nem rosszindulatból, de aki ott él, az miért nem húz el onnan? tele romával, a bűnözés óriási, mindenki be van herbálozva, nem ritka hogy hazafele menet kirabolnak - és akkor még örülj hogy nem késeltek meg.
ok nélkül belédkötnek, megvernek, nincs egy színvonalas iskola csak a nyomor és a pusztulat
Több kérdés merült fel bennem.
Ha ennyire lenézed azt a várost, akkor gondolom, te magad nem ott élsz. Akkor meg honnan tudod, hogy milyen ott az élet? Talán ismerősökön keresztül, akik ott élnek? De akkor meg miért nem tőlük kérdezed ezt meg?
ismerősökön keresztül akik ott ÉLTEK. múlt időben. nem véletlenül költöztek el onnan, mert élhetetlen.
engem az érdekelne, aki ott született és ott él 30 éves kora körül is vagy még tovább. miért? mi a jó benne? nem zavarja a herbál szag? hogy az emberek dögöt esznek? nem tudom megérteni
Ennyi erővel Budapesten hogy képesek élni emberek, miközben tele van orkokkal, kötekednek, kirabolnak, késelések, akár gyilkosságok, jó esetben csak beléd kötnek stb stb?
Ja hogy én a Kálvária tér meg a Blaha aluljáró környékén szerzett pár rossz esetről meg tapasztalatról beszélek és ezt kivetítem az egész városra...
Jaaaaaaa
Édes, hogy neked semmi, azaz SEMMI tapasztalatod nincs, de azért jár a szád :)
És hogy lehet valaki olyan hülye, hogy úgy alkot véleményt egy városról, hogy soha életében nem járt ott? Érdekes, napi szinten járok Miskolcon, egyszer sem raboltak ki, késeltek meg, és drogos zombikat sem látok minden bokorban megbújva. Óriási a bűnözés? 🤔 Hát valahogy ezt sem vettem észre.
Ilyen erővel Los Angeles is mekkora szar hely már, mert a helyszínelőkben láttam, hogy mennyi embert legyilkolnak ott, micsoda fertő, hát hogy lehet ott élni...
Jézusom kérdező, ne haragudj, de rettenetesen ostoba vagy... 😅
"ismerősökön keresztül akik ott ÉLTEK. múlt időben. nem véletlenül költöztek el onnan, mert élhetetlen."
Tehát élhetetlen VOLT. Múlt időben. Hogy most milyen, arról ezek szerint fogalmad sincs, hiszen nem ismersz senkit, aki jelen időben él ott. Elég unalmas életed lehet, ha azon agyalsz, hogy miért élnek emberek egy olyan településen, amiről neked jelenleg semmilyen személyes tapasztalatod nincs, és közvetett tapasztalatod is csak régebbről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!