Hogyan lehet egy olyan elmaradott helyen élni mint Miskolc?
nem rosszindulatból, de aki ott él, az miért nem húz el onnan? tele romával, a bűnözés óriási, mindenki be van herbálozva, nem ritka hogy hazafele menet kirabolnak - és akkor még örülj hogy nem késeltek meg.
ok nélkül belédkötnek, megvernek, nincs egy színvonalas iskola csak a nyomor és a pusztulat
köszi a sok választ!
azért látszik hogy pár szemellenzős Miskolc-imádón kívül akiket a herbál szag és a késelések se zavarnak (lehet így érzik jól magukat) a többség látja hogy Miskolc egy putri ahonnan még az ott élők is menekülnek. az egyetemet meg hagyjuk, annál lejjebb csak pár budapesti noname egyetem (pl milton friedman) van, a miskolci egyetemmel konkrétan kiröhögnek állásinterjún.
hogy jön ide a fidesz :D
és mi az hogy többet foglalkozom vele, kiírtam egy kérdést (még augusztusban) most, hónapokkal később jött rá csomó válasz amire egy kommentben reagáltam. ha neked ez "csomó foglalkozás" akkor legyen, csomót foglalkoztam vele
állaccount? te miskolcon tanultál írni gondolom, nem is megy...
egyébként ki kell hogy ábrándítsalak, aki itt kommentelget (akivel egyébként abszolút mértékben egyetértek) különálló személy, nem én írogatok két accounttal.
amúgy nem is értem miért olyan hihetetlen hogy több ember is van aki nyitott szemmel jár és fikázza miskolcot. mármint basszus, bármilyen hír kijön családon belüli fajtalankodásról, késelésről, herbál dílerekről az első kommentek mindig valami hasonlók hogy "borsodi szitu", "természetesen miskolc" stb. nem veszitek észre hogy kb az egész ország miskolcon röhög? ennek nyilván megvan az oka, erre itt megvádolnak hogy biztos több accountot hozok létre hogy szidjam miskolcot. nem, csak az egész ország látja hogy miskolc csak egy pattanás az ország seggén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!