Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megbocsajthato ez, a valaha...

Megbocsajthato ez, a valaha volt legjobb baratnödnek?

Figyelt kérdés
5 evvel ezelött a legjobb baratnök voltunk, nekem nagyon hianyzik, de en nagyon rossz iranyba mentem el, sokat hazudtam, nem elsösorban neki, de a barasagunk egy hazugsag miatt ment tönkre. Immaron 8 honapja iszonyatos erövel dolgozom azon, hogy amiket elkövettem, helyretegyem. Ujra felvettem vele is a kapcsolatot, ha öszinten elmondok neki mindent, ami az elmult 5 evben volt, lehet meg ebböl ujra baratsag?
2010. szept. 23. 11:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez a kapcsolat is a bizalomról szól, te egyszer eljátszottad a bizalmát a barátnődnek, ha ő ezek után megbízik benned újra, akkor szerencséd van, ha nem, akkor azért sem hibáztathatod.
2010. szept. 23. 13:20
 12/12 A kérdező kommentje:
hu, nehany dolgot pontositanom kell. Mi nem vesztünk konkretan össze. Pontosn ne szeretnem elmondani a hazugsagot, de a lenyeg kb annyi, hogy masnak allitottam be magam, mint az igazsag, es persze ez kibukott, akkor m ezt megbeszeltük, talalkozgattunk, stb, majd szep lassan ez is elmult, en kiköltöztem külföldre, szülinapra, ilyesmire irtunk egymasnak. Ma irt nekem, es elkezdtünk "beszelgetni", vicces, mert pont par hete nem tudtam aludni, mert ezeken a dolgokon gondolkoztam, meg, hogy mennyire hianyoznak azok az idök. Nem elsösorban legjobb baratnösegre gondolok, mar felnöttek vagyunk, de szeretnek vele ujra joban lenni, ujra ide-oda utazni, ide-oda elmenni, stb. 8 honapja jött el az a pont, hogy ALLJ!!! ELEG VOLT! Törlesztem vissza az adossagaimat (csaladnak), es mindent nagyon tisztessegesen csinalok, bar allatira küzdök vele. Mit gondoltok?
2010. szept. 23. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!