Hogyan fogalmazzak meg egy üzenetet a legjobb barátomnak, aki műtét előtt áll, hogy ne tűnjek se túl sablonosnak, de ne is sírjam el magam?
Sziasztok!
Van egy fiú, akit nagyon szeretek, úgymond a lelki társam. Holnap műtik szegényt, epeköve van, és el kell távolítani az epehólyagját. Aggódom érte, és szeretném egy kis videóüzenetben tudatni vele, hogy mellette állok, és szeretem, és hogy jobbulást kívánok neki minél hamarabb, de ha ezeket a mondatokat megpróbálom a kamerába mondani, akkor vagy rettentő felszínesnek érzem a végeredményt, vagy túl érzelgős lesz, mert sírva fakadok.
Tudom, hogy bután és gyerekesen hangzik, biztosan az is, de nagyon szeretem és féltem őt.
Valaki össze tudná nekem szedni ezeket a gondolatokat, hogy lehetőleg érezze belőle, hogy nagyon szeretem?
Köszi a választ!
Megpróbálok mindig mosolyogni az elején, de mikor oda jutok, hogy mennyire szeretem, mindig elkezdek sírni. De az talán jó ötlet, ha előtte sírok egy csomót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!