Megbocsájtható, ha a legjobb barátnőm elveszi a pasimat?
Bocsásd meg neki ha ennyire hiányzik.
Végülis csak jobban jártál, hogy ilyen csúnyán bánt veled a volt barátod.
Neked már másik barátod van, gyereked lesz tőle, gondolom szereted is nagyon, hát akkor? Hol van már az ami 3 éve volt. Megbocsátani tudni kell. ha nem megy a dolog mégsem, akkor meg nem találkozol vele és kész.
De hogy vette el? Te szakítottál és úgy jött össze vele, vagy miatta szakítottatok?
Amúgy hány évesek vagytok?
ugye nem sajnálod tőle a "megverős" barátodat?
én megbocsájtanék
elég bunkó dolog, elvenni egy barátnő pasiját, még akkor is ha már a barátnő nem szereti a palit.
Nekem az lenne az első gondolatom, hogy legközelebb meg majd a gyerekem kell neki.
Sosem barát az aki a múltbéli mostani vagy leendő pasid/csajod nyúlja le.Ez ilyen iratlan szabályféleség.
Én rühellem azt a "barátnöm" aki csak azért barátkozott velem hogy infót gyüjtsön a barátomról és utána meg is csalt vele,s szakitottunk..Nekem ez nagyon fájt és soha soha nem tudnék megbocsánati!Egyiknek sem+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!