Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megbocsájtható, ha a legjobb...

B®igi kérdése:

Megbocsájtható, ha a legjobb barátnőm elveszi a pasimat?

Figyelt kérdés
igaz rég volt már 3 éve történt és mondjuk örültem is hogy végre tudtam szakítani a pasival,mert bár szerettem de nagyon bunkó volt velem.volt mikor meg is vert. hamar túltettem magam az iránta való szerelmen. csak még mindig nem tudom hogy jó ötlet-e megbocsájtani a barátnőmnek,nagyon hiányzik.azt kéri tőlem hogy legyünk újra barátnők.ő most 4 hónapos terhes a volt barátomtól,én meg a mostani barátomtól 4 hetes.és sok mindenben hasonlítunk,olyan nekem mint a kishugom.
2011. aug. 23. 20:13
 1/9 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
2011. aug. 23. 20:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Bocsásd meg neki ha ennyire hiányzik.

Végülis csak jobban jártál, hogy ilyen csúnyán bánt veled a volt barátod.

Neked már másik barátod van, gyereked lesz tőle, gondolom szereted is nagyon, hát akkor? Hol van már az ami 3 éve volt. Megbocsátani tudni kell. ha nem megy a dolog mégsem, akkor meg nem találkozol vele és kész.

De hogy vette el? Te szakítottál és úgy jött össze vele, vagy miatta szakítottatok?

Amúgy hány évesek vagytok?

2011. aug. 23. 20:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

ugye nem sajnálod tőle a "megverős" barátodat?

én megbocsájtanék

2011. aug. 23. 20:20
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

elég bunkó dolog, elvenni egy barátnő pasiját, még akkor is ha már a barátnő nem szereti a palit.

Nekem az lenne az első gondolatom, hogy legközelebb meg majd a gyerekem kell neki.

2011. aug. 23. 20:21
 5/9 anonim válasza:
nem az ilyen nem barát. orrba kell rúgni
2011. aug. 23. 20:27
 6/9 A kérdező kommentje:
sziasztok. 20 éves vagyok.miatta szakítottunk.igen nagyon szeretem a mostani barátomat.
2011. aug. 23. 20:28
 7/9 A kérdező kommentje:
A lényeg az hogy ami történt nekem tett jót,ha eggyütt maradtam volna a volt barátommal,elbasztam volna az életem.ezért nem tudom hogy megérdemli-e a barátságunkat.
2011. aug. 23. 23:43
 8/9 anonim válasza:

Sosem barát az aki a múltbéli mostani vagy leendő pasid/csajod nyúlja le.Ez ilyen iratlan szabályféleség.

Én rühellem azt a "barátnöm" aki csak azért barátkozott velem hogy infót gyüjtsön a barátomról és utána meg is csalt vele,s szakitottunk..Nekem ez nagyon fájt és soha soha nem tudnék megbocsánati!Egyiknek sem+

2011. aug. 25. 20:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem.köszönöm a választ
2011. aug. 25. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!