Budapestiek vagy más nagyobb városban élők, Ti elköltöznétek EBBE a faluba?
Úgy alakult, hogy egy ismerősöm révén van lehetőségem vidékre költözni. A falu nevét nem említeném, de pár dolgot elmondok róla: Nagyon szép, rendezett falu, közel Bp-hez (autóval kb fél órára van, buszjárat is rendszeres), Német Nemzetiségi Általános iskolája és óvodája van, utóbbit 1 éve építették, korszerűen felszerelt, bölcsőde is tartozik hozzá. A faluban nem élnek cigányok! Munkalehetőség is elég jó, a falu mellett több ipari park is van, kb 10 percre van egy nagyobb város, ahol tényleg mindenféle munkát lehet találni. A faluban a munkanélküliek száma gyakorlatilag 0, sok olyan él itt, aki itt született és 30-40 éves korára menő vállalkozása lett, szóval tényleg nem buta emberek élnek itt.
Egy problémám van vele: rossz lenne otthagyni a Bp-i haverokat... A sulit már befejeztem, most keresek munkát, és azért tettem fel a kérdést, hogy eldöntsem, hogy Bp-n keresgéljek munkát vagy ebben a faluban (közelében). Mindkét helyen lenne munkalehetőségem a szakmámban.
szerintetek?
Igen:)
Te arra felé laksz, vagy honnan tudod?
:))
A múlt héten jártam arra, de sajnos nem jött össze a munka a férjemnek, ezért nem megyünk, de én szívesen mentem volna, gyönyörű hely.
Ha végig mész a falun, mindenhol azt látod, h szépülnek a házak, nincsenek lepukkant parasztházak, és cigányok.
Ha odaköltözöl, szerezz légyszi munkát nekünk is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!