Nagyon jó zenéket írok,merre menjek tovább?
10 nagyon jó zeném van,amit 2 hét alatt írtam meg,igazi befutó lenne.
Hangom is van hozzá,de nem tudom merre induljak el,illetve hova kellene fordulni? Szép napot
Kicsit tudok zongorán játszani,de ez igen kevés. De minden,ritmus itt van a fejembe,tehát nincs bandám
Mennyit kereshetnek a kezdő zenészek? Pozitív negatív,minden jöhet.
Az ikszfaktorba pont jó leszel a többi nagyképű majom közé.
Ki mondta amúgy, hogy jók a zenéid? Neves művészek, szakképzett ének- és zenetanárok?
Lényegre kellene válaszolni. 😉
Aki segít,és befutó leszek, azzal felveszem későbbiekben a kapcsolatot ♥️.
Meg kéne látni a lényeget, cica.
Menj el tehetségkutatóba, leírtam. Azzal a legkönnyebb gyorsan ismertséget szerezni, már ha tényleg annnnnyira jó vagy (bár azt nem akarod elárulni, ki szerint).
Egy olyan ember vagyok,aki igazán magába tud nézni,én ezzel nem érzem többnek magam másnál.
Mindig is érdekelt a zene,tehát állandóan zenézek.
25 + vagyok,és van némi élet tapasztalatom,tehát ne cicázz, köszönöm.
Te meg ne szmájlizgass, mint valami tini a tininek. Ezek alapján csak magad szerint vagy istenáldotta tehetség, mondjuk ezt már az elején is sejtettem.
Élettapasztalatom meg képzeld, nekem is van, a kommentelőknek is jó eséllyel, lehet, kétszer annyi idősek, mint te. Mondjuk évekkel túl a kamaszkoron ciki olyan stílusban írni, mint egy 14 éves és ez a hatalmas pofa is a semmire.
De továbbra is fenntartom, menj el tehetségkutatóba. Vannak nagyon színvonalasak is, pl a Virtuózok.
Merre menjek tovább?
Kettes villamossal a kiserdőig és ott balra (Markos-Nádas)
Bár az sem rossz ötlet, hogy egyszerűen otthon maradsz a csodás zenéiddel együtt. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!