Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek a romaniai...

Mi a velemenyetek a romaniai magyarokrol?

Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 21:28
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
De jól megy a román nyelv. Ejjhajj. Csak annyit mondok: notóriusan kevered a -ba, -be ragokat a -ban, -bennel, de a space lenyomása is emberfeletti feladat a számodra. Nem baj, legalább mindenki azonnal látja, hogy tanyasi vagy. Ez nem gond, ne érts félre, nem akartalak megsérteni.
2010. okt. 18. 19:38
 32/41 anonim ***** válasza:

Én is erdélyi vagyok, csak már pesten születtem tehát nem beszélek tanyasiul:D Am nem is tudtam h ilyen rossz véleménnyel vannak az erdélyiekről jó lehet vannak rossz szokásaik, de hát most az itteni magyaroknak is vannak, de jó, hogy leírtátok, majd odafigyelek, ha véletlenül ilyesmi dolgok előjönnének belőlem...

16F

2010. okt. 18. 19:59
 33/41 anonim ***** válasza:

ma 19:38

Te meg egy szánalmas monitorfejü büdös csicska vagy!Még mindig nem írtad le a hibákat!Anyád szarjon nyakon büdös paraszt!

2010. okt. 18. 21:22
 34/41 anonim ***** válasza:

ma 19:59

Ne aggódj, nem mindenki ilyen hülye mint itt egyesek. Én veletek vagyok!

2010. okt. 18. 21:44
 35/41 anonim ***** válasza:

"segítettem neki a beíleszkedésbe" segítettem neki a beilleszkedésben.

"hozzá teszem" hozzáteszem,

"akiket én ismerek mindegyik" akiket én ismerek, mind

"nem szerettem egyik be sem" nem szerettem egyikben sem

"az az hogy" az az, hogy

"neki segítteni a nyelvbe" neki segíteni a nyelvben (itt egyedül te szorulsz segítségre, már bocs)

"ő magyarázza meg hogy" ő magyarázza meg, hogy

"az már pedig nem így van" az márpedig nem így van

"az egyik szószerint így " az egyik szó szerint így

"a nyelvtan könyvbe rosszul" a nyelvtan könyvben rosszul

"beisfejeztem" be is fejeztem

"teljessen más" teljesen más

"a mentallitása" a mentalitása

"magyarországra" Magyarországra

"Ha segítteni probálsz" Ha segíteni próbálsz

"megvan sértődve" meg van sértődve

"segítteni" segíteni

"hanem azon hogy" hanem azon, hogy

"a nyelvtan könyvbe rosszul van" a nyelvtan könyvben rosszul van

"ugyanaz hogy" ugyanaz, hogy

"német nyelv tudásommal" német nyelvtudásommal

"a németnek hogy" a németnek, hogy

"a német könyv író és mindenki " ennek még értelme sincs

"úgy egészbe véve" egészében véve

"ehhez a kérdéshez az okoskodásodon kivűl semmit nem tettél hozzá" kívül, és láthatod, hogy milyen hosszú a lista.

"gy szánalmas monitorfejü büdös csicska vagy!Még mindig nem írtad le a hibákat!Anyád szarjon nyakon büdös paraszt!"

Te neveletlenebb vagy a legutolsó barlanglakó oláhnál is, szóval nézz magadba, öcsi.

"ha nekem van helyesírási hibám,akkor ezt elismerem"

Ismerd el! Próbálj meg nem tanítani másokat, amíg te magad ilyen szégyenteljes módon írsz. Ez hibánként 0,2 ponttal számolva negatív jegyre jönne ki az érettségin.

Szerintem ne az erdélyi magyarok fikázásával legyél te elfoglalva, már sokkal jobban tudnak nálad magyarul, hanem inkább gyakorolj egy kis önkritikát, nevelj magadon egy keveset, és ülj vissza az iskolapadba.

2010. okt. 19. 11:26
 36/41 anonim ***** válasza:
DE HOL A 14:40-ES ????? amire hivatkoztok ??
2010. okt. 19. 12:08
 37/41 anonim ***** válasza:

ma 11:26

De jó neked,hogy ilyenekre van időd!:)Jézusom szánalmas vagy ember!

2010. okt. 19. 13:05
 38/41 anonim ***** válasza:
Lehet hogy voltak az enyémbe is hibák,de konkrétan nem csak erről van szó,ez csak egy példa volt a sok közül!De mint elöttem már sokan leírták a véleményüket,szerintem ezek a kommentek mindent elárulnak!De te viszont még mindig nem írtad le a véleményed!Sajnálom de nekem rossz tapasztalataim vannak velüK és te hiába kötsz bele a helyesírásomban,ez a vélemény akkor sem fog megváltozni!
2010. okt. 19. 13:25
 39/41 anonim ***** válasza:
A saját házad táján szétnéztél-e véleményformálás előtt? Pesten élek, bár jártam sokfelé az évek során, annyi görény, hazug, beképzelt, pökhendi, gerinctelen embert, mint amennyi Pesten van, még sehol nem láttam. Ismersz egy-két görény erdélyi mukit, oké. Ahol élsz, ott hány emberből hány f*szfej?
2010. okt. 19. 13:58
 40/41 anonim ***** válasza:

Több osztálytársam is székely.Megnem mondanám egyikről sem,és legjobb barátaim. Semmi más nincs bennük..mivel talán ugyanúgy magyarok? Már maga a kérdés is érdekes volt számomra. Sohasem volt negatív véleményem és megsem fordult a fejemben hogy legyen a leszakadt honfitársainkról.

Amúgy meg elmondjak nektek egy megoldókulcsot ehhez az egészhez?

Tessék: Minden ember más. Mindenhol vannak bűnözök,tolvajok,csalók stbstb. Miért pont Erdélybe ne lennének vagy Pesten?..

2010. nov. 15. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!