Mi a velemenyetek a romaniai magyarokrol?
"az az hogy probálsz neki segítteni a nyelvbe,akkor még ő magyarázza meg hogy az már pedig nem így van,az egyik szószerint így mondta hogy a nyelvtan könyvbe rosszul van leírva!"
Minden második szavadban helyesírási hiba van, szóval én a helyedben csöndben meghúznám magam.
15:45 és utána következő ..
jaja, ez így van, engem pl egy ilyen, majdnem gyerekkori "barátnak" mondható, már kb 15 éve ide települt, nagy romániai magyar vágott át olyan 6 millával kb, és mivel pereputtyostól ide jöttek, utána még engem tartottak rettegésben, nehogy merjek lépni ellene
ez csak egy gyöngyszem az én életemből, de a többieket akiket ismerek, szintén lehangoló képet mutattak eddig mindig, és volt jó pár ilyen ember ...
úgyhogy én is azt mondom, köszönöm, de nem kérnék belőlük, azóta ha meghallom, hogy ő amolyan nagy magyar romániai, már távolodok is el gyorsan, ahogy tudok (és nem alaptalanul)
ma 14:10
Na mutass mindegyik második szóba helyesírási hibát te ostoba,gondolom te is erdélyi vagy!De itt nem is ezen van a hangsúly,hanem azon hogy ne okoskodjon,de ha nekem van helyesírási hibám,akkor ezt elismerem és nem mondok olyat,hogy a nyelvtan könyvbe rosszul van,azon ne röhögtessük egymást!Ez ugyanaz hogy én kimegyek ausztriába vagy németországba a nem túl jó német nyelv tudásommal és megmagyarázom a németnek hogy a német könyv író és mindenki rosszul használja!Ne nevetess a hülyeségeiddel ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!