Miből élnek sokan olyan jól?Hogyan csinálják?
A szakmunkásokról és a munkásokról pedig annyit hogy ha megfigyeled mindent amit csak lehet próbálnak gépesíteni és még a gépesítettségbül is próbálják kivonni az emberi tényezőt szinte minden területen..
Ahol gép dolgozik oda nem kell ember, az ember vagy elmegy és tanul hogy többet tudjon mint egy gép, vagy lemorzsolódik!
vagy gazdag családba született és örökölt meg támogatják
vagy lop csal hazudik és törvényellenes dolgokba van benne.
vagy saját tehetségével kereste meg amilye van de ez ritka.
munkából nemlehet meggazdagodni
Vicces ez a sok semmire kellő szerencsétlen kommentelő. :)
Én személy szerint nem vagyok sikeres, mert nagyon lusta vagyok, de a környezetemben vannak bőven olyanok, akik vitték valamire.
Méghogy nem számít a tanulás?? Hol éltek ti? Nincs fontosabb, mint egy jó végzettség. Főiskolai csoporttársaim közül több is nettó 250 körül kaptak az első munkahelyükön. 22-23 évesen villamosmérnökként. Öcsém gazdasági diplomával szintén 220 nettóval kezdett sokévvel ezelőtt. Programozók szintén hasnló kezdő fizetéseket kapnak. De még sok ilyen szakma van, egy fogorvos is megkeres legalább nettó 500-at, rengeteg irodában, mint ahol én is dolgozom, a kisfőnökök/csoportvezetők nettó 3-400-at keresnek. Persze aki autószerelőnek tanul, vagy pincérnek, az ne csodálkozzon, ha nem fog ilyen fizetéseket kapni. Hacsak nem rátermett egyéni vállalkozó lesz. Mert még úgy is lehet boldogulni, szakmunkásként. Sógorom becsületes rendes festő vállalkozóként keres legalább nettó 3-400-at. Ápolt külső, jó megjelenés, mindig tiszta ruha, nem ivás, nem dohányzás, és tökéletes munkavégzés. Ennyi kell hozzá. Megvan az olyan ügyfélköre, akik kitudnak fizetni 500 ezret egy lakás kifestésére.
Egy ismerősöm huszonéves srácként folyami hajón dolgozott. Ott szintén jó fizetések vannak, és nincs mire költeni, pár év után vett egy Audit 6 millióért.
Nagyon sokan örökölnek persze, meg szerencsések, de igenis lehet a semmiből boldogulni rátermetséggel és ésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!