Mit nem szerettek Magyarországban?
EMBEREK FIGYELEM!
Elmondom a legfőbb problémát. Mindenki mondogatja, hogy külföldön mennyivel másabb a helyzet mint itt, kedvesebbek az emberek stb stb. Ez eddig oké, de aztán jön a baj, az hogy folytatják a mondatot azzal, hogy "de bezzeg ebben az országban milyen bunkó és szemét mindenki stb stb" És itt van a kutya elásva, AZÁLTAL lesz bunkó mindenki, hogy tudatában van annak, hogy vannak helyek ahol kedvesebbek az emberek és pont ez miatt lesz bunkó itt mindenki egymással, mert azt feltételezi, hogy ő nem olyan. A 22-ES CSAPDÁJA HAHÓ! Senki nem veszi észre rajtam kívül, csak itt magyaráz?
19:53
épeszű magyar ember képes értelmezni a magyar nyelvet.
leírtam, melyik rétegét nem bírom a magyaroknak. Úgy látom te is oda tartozol, azért szívtad ennyire mellre ;)
-Mindent elhisznek az emberek, nem divat már gondolkodni
-Nincs biztos megfélhetés, a tudást és a teghetséget nem veszik figyelembe, az a nyerő, aki másokon átgázol, és ismerősökön keresztül jut előnyökhöz
-Hogy mindenkinek minden hülyesége el van nézve
-Előzetes vizsgálat nélkül bárki letelepedhet az országban
Sok van, ami baj, de nem érdeke a mindenkori vezetésnek, hogy megoldják.
20:05 vagyok
De hül*ék vagytok már bocs, most írtam le a lényeget ti meg ugyanúgy folytatjátok, mondanám, hogy ez a bajom az országgal, de nem teszem mert akkor olyan lennék mint ti.
ma 20:42
Neked csak az fáj hogy egyesek nem hagyják szó nélkül Trianont vagy csak fellépnek a magyargyalázás ellen.
1.) Azt, hogy nem elég elviselni, tolerálni, felvonuláson ujjongani kell a másságnak.
2.) Hogy nem oldják meg és nem kezelik az etnikai problémákat, de még elismerni is félnek.
3.) Hogy nincs saját gazdaságunk, pedig sokkal nagyobb mértékben önellátók tudnánk lenni.
4.) Hogy még exportra is termelhetnénk, valódi minőséget, de inkább importálunk.
5.) Hogy a fizetéseket épp csak annyira emelik (ha egyáltalán), hogy kövesse az inflációt.
6.) Hogy az adókat viszont nem szégyellik emelni, újakat bevezetni.
7.) Hogy közbeszerzésnél az számít, honnan lehet legtöbbet lenyúlna, ne pedig, hogy ki a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!