Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit nem szerettek Magyarország...

Mit nem szerettek Magyarországban?

Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 16:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
69%
Kossuth, Petőfi meg az ilyenek forognának a sírjukban ha ezt látnák, hogy hol tart az ország. A hitelből él M.o. és csak egyre jobban zuhanunk a mélybe. A többiről nem is beszélve.
2010. szept. 15. 17:18
 12/29 anonim ***** válasza:
63%
A pozitív diszkriminációt, amit a cigányok élveznek.
2010. szept. 15. 17:18
 13/29 anonim ***** válasza:
41%
Én azt nem szeretem, hogy azok akik ide írtak, pont azért bunkók és panaszkodók amiért azokra panaszkodnak akik panaszkodnak, ergó a két csoport egy és ugyan az és már én is mert ezt ide leírtam.
2010. szept. 15. 17:26
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Mikor itt BP-n bevezették Erzsébetvárosban a csikkgyűjtőket, naivan örültem, hogy hurrá, stb. 1 hétre rá papírpoharakkal és újságmaradványokkal lettek telepakolva, mostanra meg szinte az összeset leszakították a helyéről.

Ez csak egyetlen példa volt a sok közül, de ez is mindent elmond. Ezzel az országgal nem azzal van baj, hogy nem olyan modern; hanem hogy itt senki nem becsüli meg a másik munkáját. Törnek-zúznak, köpködnek, firkálnak és szarnak az utcákon ill. tömegközlekedési járatokon.

Mondjuk ez leginkább BP-re vonatkozik, a vidéki városokban ha csak egy fokkal is, de jobb a helyzet, legalábbis ahogy észrevettem.

Alapvetően szerethető és leleményes nép a magyar, kár, hogy sokan hagyják szennyezni az agyukat az RTL Klub/TV2 műsoraitól, a neten is a szennyoldalak a leglátogatottabbak, a legnagyobb ponyvákból lesznek bestsellerek, tökfilkókból "celebek", és ezeken felül annyi, de annyi gyűlölet van az emberekben, hogy csodának tartom azt, hogy még nem irtottuk ki egymást. Nem azt mondom, hogy a világ többi része maga a Paradicsom (mert ha mérsékeltebben is, de ott is feltünedeznek a fenti hibák) - de lássuk be, itt csak kb. az 50. vadidegen embernek van annyi bátorsága, hogy kedvesen figyelmeztessen, hogy kikötődött a cipőfűzőm.

2010. szept. 15. 17:30
 15/29 anonim ***** válasza:
90%

Azt, hogy általánosságban "sárgulnak" az emberek az irígységtől. Az osztályközösségeken belül gyakran kipécéznek olyan embert, aki valamiért nem tud úgy védekezni és állandóan szivatják. Az általánosítást a JOBBIK részéről. A cigányság részéről pedig azt, hogy a többség valójában nem is akar változtatni az életfelfogásán.

Egyébként maga az ország földrajzilag az egyik legszebb, és legkedvezőbb helyen van, a hiba az emberek hozzáállásában keresendő...

2010. szept. 15. 17:41
 16/29 anonim ***** válasza:
54%

ma 17:14

Megjelent az első nyíltan antimagyar.

2010. szept. 15. 18:18
 17/29 anonim ***** válasza:
31%

A cigányokat és a sok kis sárga húzottszeműt, aki csak úgy itt van és otthon érzi magát. Én meg a belváros területén a Józsefvárosi piacon érzem magam...

És igen, nekem is elegem van a tipikus magyar tulajdonságokból: Az irigységből, és a hozzáállásból(Ha nekem sz*r, a másiknak is legyen sz*r!), a siránkozásból, miközben semmit nem tesznek azért, hogy jobb legyen, és a hírből sem ismert összefogásból. Vagy amikor csak azért fognak össze, hogy egy gyengébbet b*szogassanak.

2010. szept. 15. 18:29
 18/29 anonim ***** válasza:
70%
A korrupcót és azt ,hogy rettegni kell a cigányoktól és semmilyen hatékony védelem nincs ellenük.
2010. szept. 15. 19:31
 19/29 anonim ***** válasza:
78%

18:18

megjelent az első hiperturul ;)

2010. szept. 15. 19:38
 20/29 anonim ***** válasza:
40%

ma 19:38

Na látod mondtam hogy antimagyar vagy.Épeszű magyar nem használ ilyen szavakat.

2010. szept. 15. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!