Magyarországban vannak olyan helyek, amikben olyasmi jó minőségű gyorsételek vannak mint a Fald fel Amerikát-ban?
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 17:35
1/7 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hogy Amerikában milyen a gyors kaja, sajnos nem voltam. Viszont én a KFC-t szeretem.
2/7 anonim válasza:
Én nem tudok olyat, ami megütné azoknak a szintjét. Nálunk még nincs kialakult kultúrája.
De remélem, hogy valaki tájékozottabb nálam :)
3/7 anonim válasza:
Nem hinném, mert magyarországon lustáb az emberek még csak 1 hamburger húst is frissen elkészíteni. Pedig énis szivesebben mennek 1 oan hejre. Szolnokon volt egy fantasztikus hamburgeres. Igaz a húst valószinu ok sem frissen csinálták, de rengeteg hozzávalóbol lehetett kivalasztani mit kér az ember a hamburgerébe. Sajnos már ez is bezárt
4/7 anonim válasza:
A magyar éttermek zöme kritikán aluli, ami meg normális, megfizethetetlen.
5/7 anonim válasza:
Budapesten van a Magic Burger és a Dallas étterem. Azok olyasmi éttermek. Marha jó kajákat adnak ott. Mindenképp próbáld majd ki ha lesz rá lehetőséged Budapesten. Jó sorozat a Fald fel Amerikát, én is szoktam nézni. Én is szívesen ennék olyan kajákat itthon amiket abban lehet látni.
6/7 anonim válasza:
áhh én is ezen gondolkodtam egyik nap mert tök szívesen elmennék egy olyan helyre :D
de semmire sem jutottam burger king meg kínais esetleg még eszembe jutott néhány kis étterem de az sem olyan "falatozó" feelinges am Pécsen a Szent István tér alatt volt egy hasonló kajálda de az sem az ilyen ott sütik helyben, étlap, hatalmas adagok, de azért mégse egy flancos étterem. bár lehet hogy azóta bezárták mert már rég volt mikor oda jártam még suliba :D
7/7 Törpilla1987 válasza:
Fald fel Amerika Debrecenben: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!