Miért káros pl. a McDonal'sos kaja? (gyorsételek)
Maga a kaja nem káros. Az a káros, ha sokat eszel belőle.
Az a probléma, hogy egy menü fedezi egy átlagember napi energiaszükségletét. Ha volt benne saláta, paradicsom.. stb, akkor akár meg is lehetne élni rajta. De mennyiségileg nem sok, így valószínű eszel mellé a nap folyamán még mást is. Akkor pedig jönnek a kilók.
Magas a kalóriatartalma,viszont a tápanyagértéke nagyon kevés,tele van E-kkel,félkész termékek-ez itt a baj!
Egyél hambit salival+narilé v ásványvíz :) én így szeretem!
Egészen friss élmény: egy hónapja tíz év után először mentem be a McDonald's-ba. Megettem egy nagy szendvicset krumplival, ittam hozzá kólát. Másnap reggelre a testem egészét hatalmas, égő csalánkiütések borították, amik csak három nap alatt múltak el, addig pedig a kínok kínját éltem át.
No, számomra ezért volt káros. Egyébként meg észrevetted, hogy a zsömle csak úgy cuppog az olajban?
nagy mennyiségben minden káros.
ha minden nap elsőosztályú húst eszel az is káros lesz.
Lehet hambizni, csak nem minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!