Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért káros pl. a McDonal'sos...

Miért káros pl. a McDonal'sos kaja? (gyorsételek)

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 14:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
Sztem közel sem olyan káros és hízlaló,mint amilyennek be akarják állítani...Mo-n jó pár ennél rosszabbra tudnék példát mondani (sült kolbász, hurka, körömpörkölt),amit rendszeresen esznek emberek. Maciék és társaik kínosan elkezdek adni az egészségkultuszra (saláta,ásványvíz, nem zsíros húsok). Talán a zsemlében levő tartósítószer + cukros 1/2 l-es üdítők...Jó étvágyat!
2009. szept. 28. 15:17
 12/21 anonim ***** válasza:
65%

Károsnak tényleg csak akkor káros hogyha minden nap eszel olyat.

A legnagyobb hülyeség az hogy azt állítják hogy mindenféle állatból készül meg állati belsőségekből.

Tapasztalatból mondom, hogy gyorsfagyasztott húsokat raknak bele és nem állati "maradványokat". Tudom, hisz nem 1x dolgoztam mekiben. A legundorítóbb dolog viszont az hogy a nagy sietségben sokszor leejtik a húst meg egyéb dolgokat és ahelyett h kidobnák belerakják a zsemlébe...

Amúgymeg sok-sok húst ugyanabban az elhasználódott olajban sütnek meg, van ami alig sül meg van ami feketére ég.

Amúgy a kajával semmi gond nincsen, mert valahol még egészséges is. Csak a higiéniával van gond és a körülményekkel...

2009. szept. 28. 15:39
 13/21 anonim ***** válasza:
78%

15:39 elég sz@r mekibe dolgozhattál:)

Ahol tesom dolgozik,ott nem rossz a körülmény..csak ott vannak tleg hülyék..kilopják a húst.stb. de ez NAGYON RITKA 3havonta 1 alkalom

2009. szept. 28. 15:57
 14/21 anonim válasza:

Hát nem tudom

A Bátyjám a pesti WetEndben lévő mekibe dolgozott. minden nap evett egy csomót ott és 1 hónap alatt SEM szedett fel 5 kilónál többet. arról is mesélt, hogy egy hamburgert pl hogy csinálnak: Buci az első azt ugye nem ott csinálják. A Zöldségeket helyben darabolják fel. Ketchup ls másegyéb szósz:Általában Globustól rendelnek, ugyanolyat amit otthon a "civilek" is esznek. egyetlen dolgot sütnek olajban: Hús ezt másként nem is lehet.

Viszont hogy a mcdonalds ellen is szóljak:

Pl a krumplit úgy csinálják, hogy sok krumplit öszedarálnak, összegyúrják, megformázzák, lefagyasztják, és az étteremben sütik ki (mint a chipset is)

Az üdítő nem üdítő, hanem szirup amit felhígítanak(szegény tesóm az után ivott csak rendes kólát amiután elment onnan) tehát vannak alapigazágok is és tévhitek is

2009. szept. 28. 16:07
 15/21 anonim válasza:
*westendben
2009. szept. 28. 16:08
 16/21 anonim ***** válasza:

A 2ővel előtti válaszolónak üzenem:

Na majd oda megyek kajálni:D

Amúgy a meki az tleg jo,5-6 éves koromban is havi 1-2* ettem ott,és marha jo,egyébként egészség?Sz@rom le:)Finom a kajaájukXD,egyszerélünk!

2009. szept. 29. 16:45
 17/21 anonim ***** válasza:
Majd ha futás közben szúr a szived, akkor is ez jusson eszedbe: "egyébként egészség?Sz@rom le:)"
2009. szept. 29. 18:00
 18/21 anonim ***** válasza:

erre van megoldás:

Nem futok,de komolyan válaszolva,az egészségemet nem szarom le,csak probáltam vicces lenni,de nagyon erőltett lett,na mind1,egyébként figyelek rá,de azért havonta 2 havonta lehet enni gyorskaját..

2009. szept. 29. 20:45
 19/21 anonim válasza:

Rengeteg só van benne, ami nem tesz feltétlen jót a vesének. :D Azonkívül ízfokozók találhatóak a kajákban. Ez azzal jár h nehezen tudsz megállni egy sajtburgernél(mint példa de ez igaz bármelyik kajájukra) és veszel még egyet és ha még nem vagy tele még egyet.

Egyébként ha eleget mozogsz heti 1 mekizés sztem belefér ;)

2009. okt. 5. 14:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha külön ennéd akkor nem lenne annyira gáz!Mert így együtt, hogy zsömi és hús, mustár stb.együtt nagyon magas koleszterint okoz.Illetve az újrafelhasznált olaj miatt is káros,de nem károsabb annál, ha otthon magadnak csinálod meg.A hízásról meg annyit, hogy aki nem hajlamos hízásra az nem is fog meghízni tőle, ezt tapasztalatból tudom.Aki hajlmaos rá, az meg mástól is meghízik,nem kell ahoz Mc.De ha csak salit eszel, akkor nem lesz gond, bár a friss zöldség az jobb!
2009. okt. 6. 06:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!