Miért káros pl. a McDonal'sos kaja? (gyorsételek)
Károsnak tényleg csak akkor káros hogyha minden nap eszel olyat.
A legnagyobb hülyeség az hogy azt állítják hogy mindenféle állatból készül meg állati belsőségekből.
Tapasztalatból mondom, hogy gyorsfagyasztott húsokat raknak bele és nem állati "maradványokat". Tudom, hisz nem 1x dolgoztam mekiben. A legundorítóbb dolog viszont az hogy a nagy sietségben sokszor leejtik a húst meg egyéb dolgokat és ahelyett h kidobnák belerakják a zsemlébe...
Amúgymeg sok-sok húst ugyanabban az elhasználódott olajban sütnek meg, van ami alig sül meg van ami feketére ég.
Amúgy a kajával semmi gond nincsen, mert valahol még egészséges is. Csak a higiéniával van gond és a körülményekkel...
15:39 elég sz@r mekibe dolgozhattál:)
Ahol tesom dolgozik,ott nem rossz a körülmény..csak ott vannak tleg hülyék..kilopják a húst.stb. de ez NAGYON RITKA 3havonta 1 alkalom
Hát nem tudom
A Bátyjám a pesti WetEndben lévő mekibe dolgozott. minden nap evett egy csomót ott és 1 hónap alatt SEM szedett fel 5 kilónál többet. arról is mesélt, hogy egy hamburgert pl hogy csinálnak: Buci az első azt ugye nem ott csinálják. A Zöldségeket helyben darabolják fel. Ketchup ls másegyéb szósz:Általában Globustól rendelnek, ugyanolyat amit otthon a "civilek" is esznek. egyetlen dolgot sütnek olajban: Hús ezt másként nem is lehet.
Viszont hogy a mcdonalds ellen is szóljak:
Pl a krumplit úgy csinálják, hogy sok krumplit öszedarálnak, összegyúrják, megformázzák, lefagyasztják, és az étteremben sütik ki (mint a chipset is)
Az üdítő nem üdítő, hanem szirup amit felhígítanak(szegény tesóm az után ivott csak rendes kólát amiután elment onnan) tehát vannak alapigazágok is és tévhitek is
A 2ővel előtti válaszolónak üzenem:
Na majd oda megyek kajálni:D
Amúgy a meki az tleg jo,5-6 éves koromban is havi 1-2* ettem ott,és marha jo,egyébként egészség?Sz@rom le:)Finom a kajaájukXD,egyszerélünk!
erre van megoldás:
Nem futok,de komolyan válaszolva,az egészségemet nem szarom le,csak probáltam vicces lenni,de nagyon erőltett lett,na mind1,egyébként figyelek rá,de azért havonta 2 havonta lehet enni gyorskaját..
Rengeteg só van benne, ami nem tesz feltétlen jót a vesének. :D Azonkívül ízfokozók találhatóak a kajákban. Ez azzal jár h nehezen tudsz megállni egy sajtburgernél(mint példa de ez igaz bármelyik kajájukra) és veszel még egyet és ha még nem vagy tele még egyet.
Egyébként ha eleget mozogsz heti 1 mekizés sztem belefér ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!