Ezért vállaljon az ember gyereket? Ebbe a mai rossz világba?
Milyen sok bunkó paraszt "vértehén", beszűkült látású van itt, elképesztő.
De sejtem nekik nulla életük van, kötözködnek minden kérdés alatt, mint a kérdező is. Direkt uszítják magukra a népet és itt utálkoznak,hogy mekkora szar, aki gyereket vállal úgy unblock az életben. Mert ezt is lehetett volna írni, ez a kérdés lényege.
De nem kötelező gyereket szülni, ha nem akarsz:)
33
Csak szólok...a Föld tökéletesen eltud tartani 10-12 milliárd embert is. Elbírja vízzel és étellel. Tudod, mit nem bír el? A nagy böhöm autókat és a fast fashiont. Ennek a fenntartása miatt pusztul a Föld. Nem azért, mert én a gyerekeimet mindenben mértékletességre tanítom. :)
eltud..... EL TUD! És nem, ez nincs így. De mondom, ha nektek lehet szüldögélni akkor nekem meg puffogtatni.
Az amúgy megvan hogy a gyerekeid is autóval járnak majd és rengeteg ruha is kell majd nekik? :)
35
A hangsúly a mértékletességen van. :) Ahogy te is sétálhatnál néha kicsit, és nem kellene minden héten új ruha. Az én gyerekeim évente 2x kapnak 2-3 új ruhadarabot, cipővel együtt. Ha ennél többet akarnak, akkor használtruha bolt, Háda stb. És nem azért, mert nem futja. Nem. Azért, mert mértékletesek vagyunk. Nekem nagyon sok pulcsim 8 (NYOLC) éve meg van. A melegítőszettem amiben itthon vagyok TÍZ éve. :) Sőt, mi kaját sem dobunk ki. Hihetelen, ugye?
Amikor a gyerekeim még picik voltak, gyorsan nőttek, mi magunk is használtruhát vettünk nekik, sőt, rokonoktól ha volt, használt ruhát kértünk az ottani babáktól, amit már kinőttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!