16 éves lány vagyok, nem iszom és nem járok bulizni, mit gondoltok erről?
Pffft...
18 éves koromig én se ittam, és bulizni se jártam! Az érettségi bankettet, amikor az osztály 90%-a szánalmasan lerészegedett, inkább nem számolom:P Aztán 18-ik szülinapom után elmentem végre tesóimmal bulizni egyet:) Majd jött a gólyatábor...egyetemi első években a nagyobb (egyetemi)partykra elmentem, néha egyedül mentem el és ismerős arcokkal buliztam... most már úgy vagyok vele, hogy ha fixen van társaság, csak akkor.:)
Most is meghívott egy szülinapi bulira...:)
Az második legjobb barátnőmet (legelső a saját nővérem:)) is negyedévben ismertem meg, együtt járunk úszni meg bulizni is...
Úgyhogy röviden, ne aggódj, ami késik, nem múlik. És igazi barátot nagyon nehéz találni.
24N
Azt gondolom, hogy egy kicsit visszahúzódó lehetsz. Ettől még nem vagy kevesebb a többi embernél, csak valamiért te nem szereted ezt a szórakozási formát.
Egyébként szerintem azok nézik le igazán az ilyen embereket, akik ennek pont az ellentétei, azaz az életük a bulikról szól.
mintha én írtam volna... :( de én nem azért nem járok SEHOVA mert nincs kedvem, hanem a szüleim nagyon visszafognak... szerintük annyi a dolgom hogy tanuljak, a suli meg a tanulásra való... még sosem jártam senkivel, el sem tudom képzelni, hogy hogyan mutatnék be otthon egy fiút amikor a barátnőimmel alig találkozhatok :( =/ elit gimibe járok, jól megy a tanulás (kitűnő vagyok...) de nekik ez mintha nem lenne elég. de közben meg tudom, hogy nem akarnak rosszat, és hogy nagyon elégedettnek kellene lennem a helyzetemmel, mert eltartanak, főznek, mosnak rám stb... de olyan furcsa, hogy mindenki bandázik suli után, eljárnak szórakozni, pasiznak...
szintén 16/L
Mintha én írtam volna. 18/F
Azért hadd kérdezzem meg, nincsen egy kis szociális vagy önbizalommal kapcsolatos problémád?
21:21 hát nem vagyok egyedül.
utolsónak: egyáltalán nem gondolom h különleges vagyok!
És igen hát téll önbizalom hiányom van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!