Mit csinálnátok a helyemben? (Diákmunka)
Láttam itt egy pár hasonló kérdést, szóval leírnám a saját problémámat is.
16 éves fiú vagyok és nyáron diákmelóztam egy kis kifőzdében a Balatonon.
A kifőzde az egyik távoli családtagé, amikor tavaly odamentem azt hittem valamennyire megleszek becsülve, de szembesültem vele hogy nagyon nem.
1 hónapot nyomtam le, napi 8 órában (amitől nagyon kivoltam). Pár kollega (akik idősebbek voltak nálam) úgy beszéltek velem mint a szarral, elhordtak mindennek ha elrontottam valamit. Sokszor a sírógörcs kerülgetett már, de végig csináltam. Persze nem mindenki viselkedett így, de volt aki ordított, káromkodott és hasonlók. (Például életképtelen szar vagyok, én akarok egyetemre menni, még egy hamburgert se tudok megcsinálni, és hasonlók)
A főnök (aki rokon) viszont nagyon jófej volt, több pénzt is kaptam mint amit megérdemeltem volna, de nem ez a lényeg. Jön ismét a nyár és megígértem neki hogy visszamegyek, viszont már most gyomorgörcsöm van, sokszor aludni se tudok mert csak forognak a gondolatok a fejemben hogy miket mondtak nekem, és még miket fognak. Nem akarom megsérteni a rokont, mivel jól bánt velem végig, viszont már most borzalmasan stresszelek a dolgon. Mit csinálnátok a helyemben?
Senki nem szereti, ha egy darab szarnak tartják a munkahelyén, legyen az felnőtt vagy diák
Szerintem meg tudod vele beszélni, hogy jó tapasztalat volt, hálás vagy, de szeretnél mást is kipróbálni
Meg lehet említeni, hogy nem igazán sikerült beilleszkedni sem (nevek nélkül, nem kell a neheztelés senki részéről), úgyhogy kipróbálnád magad máshol is
Attól még, mert valaki diákként melózik valahol és a tapasztalatlanságból kifolyólag bénázik egy kicsit, lehet vele normálisan is beszélni, én pl most vagyok 19, ahol most dolgozom, elég nehezen indult az első pár napom, mindenre visszakérdeztem vagy 5*, pedig így visszagondolva full egyszerű dolgokról van szó, mégsem bunkóztak velem. Nyaralásszezonban a Balatonparton dolgozni valószínűleg jóval stresszesebb, mint egy gyárban, de lehet(ne) normálisan kezelni az embereket
Rokonnal egész biztosan meg tudod beszélni, ha ő normálisan viselkedett veled, akkor biztosan meg fogja érteni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!