Majka román származású? Mert antropológiailag Bukarestben láttam a legtöbb Majka kinézetű embert.
2022. jan. 8. 20:12
2/23 anonim válasza:
Magyar cigány, ha egyébként nincs a családnak romániához kötődése.
Dolgoztam olyan cigánnyal aki olyan volt mint az indiai, ha tenyere rendesen kreol árnyalatú volt, a sötétbarna bőréhez.
3/23 A kérdező kommentje:
2022. jan. 9. 12:26
5/23 A kérdező kommentje:
De ha roma, miért oláhos a kinézete?
2022. jan. 9. 13:47
6/23 anonim válasza:
Majka azt mondja, hogy nem cigány.
7/23 A kérdező kommentje:
Akkor lehet valami szláv-oláh, mint fentebb vázoltam sok "szlovák" aki Magyarországra költözött a 18.században felvidékről érkezett elszlávosodott oláh. Onnan van neki az a tisztán olténiai kinézete.
2022. jan. 10. 10:13
8/23 anonim válasza:
Üdv! Én néha foglalkozom ,ha csak amatőr szinten is antropológiával. Majka tuti nem cigány,legalábbis a külseje ezt nem tükrözi ezt. Egzotikus külseje annak köszönhető,hogy armenid jegyeket hordoz magán. Ez a rassz a Kaukàzusban és a Közel keleten az egyik uralkodó típus,azonban Magyarországon igen ritka,ezért tűnhet ki ezzel Majka(a magyar zsidóknál persze nagyon gyakori,a klasszikus zsidó orr az armenid rassz egyik jellegzetessége). Van még persze néhány híresebb képviselője hazánkban,pl Hajdú B. László,Csőre Gábor,esetleg Jordán Tamás és még páran. Valószínüleg egyébként a török uralom és a délszláv vagy oláh bevándorlás eredménye a magyarországi jelenléte. Románoknál azért sokkal gyakoribb(különösen délen,ahol Bukarest is található),mivel ott tovább tartott a török uralom és mert a románok ősei a Balkán déli részéről érkeztek,azaz eleve hordozták magukon az armenid jegyeket.
9/23 anonim válasza:
Antropológiailag? Xdd Ne használj már olyan szót, aminek nem vagy tisztában a jelentésével!
10/23 A kérdező kommentje:
9-es! Ne magadból indulj ki. NEm mindenki egyszerű proli meg cigó leszármazott mint te.
2022. jan. 18. 21:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!