Mért nevezik a homofóbiát homofóbiának?
Tisztelt Kérdező!
Nem minden esetben igaz az, hogy a honofób emberek gyűlölik a melegeket vagy undorodnak tőlük. Saját bőrömön tapasztaltam nem is egyszer azt, hogy egyes férfi kollégák félnek attól, hogy egy meleggel dolgozzanak együtt. Azért félnek ettől, mert az a tévhit él bennük, hogy minden meleg majd kikezd vele, miközben erről szó sincs.
"Én, akikkel, meleggyűlölőkkel találkoztam eddig, egyik se volt, se gyenge, se szorongó, se görcs, épp az ellenkezője."
Gondolom magadat is ide sorolod, pedig 99%-ban biztos vagyok benne, hogy te vagy ugyanaz a nyomorék, aki ezt a kérdést nagyjából szó szerint ugyanebben a formában hetente háromszor kiírja, és természetesen az összes melegekről szóló kérdésben 30 oldalon keresztül """vitázik""" a jószándékű, magyarázni akaró kommentelőkkel, akik nem ismerik fel, hogy mekkora beteg és torz a lelked.
Tehát igen, te és a haverjaid is mind óriási szorongó görcsök vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!