A homofóbok tudományellenesek?
1. Nálad ki a "homofób"?
2. Mit értesz az alatt, hogy "tudományellenes"?
A normalitáspártiak pont a tudományos eredményeket használják érveikben. (Pl, hogy plasztikai műtéttől nem nőnek belső szerveid és nem változik meg a génállományod, hogy az egynemű pároknál lévő gyerekeknél több a pszichológiai probléma, s kevesebb gyerekük születik később, hogy a homoszexualitás környezeti hatások függvénye is stb.)
Mi az hogy homofób?
Ki vezette be ezt a fogalmat? Ki hagyta jóvá? Én nem!
Miért gondolod, hogy a társadalom többsége, aki nem homoszexuális, de nem is fél a hasonlótól (mert ugye szó szerint ezt jelenti), elfogadta ez mint létező kategóriát?
Ki dönti el, hogy ki kapja a bélyeget? Ki hatalmazta fel erre?
Se társadalmi szokás, se jog nincs mögötte!
Ennek a kifejezésnek a bevetése, terjesztése is mocsokos manipuláció! Meglévő értékrend érvényességének aláásása.
És ezt olyanok teszik, terjesztik, akik folyton a tolerancia demagóg zászlaját lengetik. Türelemről és megértésről papolnak, de az képtelenek elfogadni, hogy egyes közösségek nem reklámozzák és nem emelik piedesztálra a homoszexuálitást saját tagjaik között.
Nagyon jó velem azonos nemű barátaim vannak. Nem vagyok homofób.
És mindeközben szeretem a tudományt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!