Mit tehetek, hogy ne tűnkek homofóbnak, amikor bejön az üzletbe két transzvesztita provokálni?
A boltba ahol dolgozom időnként bejár két transzvesztita és állandóan kötekedik. Mindíg elmondják, hogy ők milyen jól keresnek azzal, hogy nekik fütyijük is van, de hátulról is megkaphatók, hiába mondjuk nekik azt, hogy minket ez nem érdekel, ez egy üzlet, nem tartozik ránk a magánéletük. Tulajdonképpen lesajnálóan viselkednek, hogy mi szerencsétlenek gürizünk itt pár forintért, ahelyett, hogy prostinak állnánk. Rendszeresen kötekednek, semmi nem jó nekik, mindannyian útáljuk kiszolgálni őket. Már szóltunk a főnöknek, hogy nem szerentnénk beengedni őket és mi lenne, ha megmondanánk nekik, hogy itt számukra semmi sem eladó, de a főnök nem engedi, azt mondja minden vevőt ki kell szolgálni. Hiába mondtuk azt is, hogy de elmenekül a többi vevő is miattuk és az árut is visszahozzák rendszeresen valamilyen ürüggyel, tehát nem üzlet neki sem, nem enged. Nekünk viszont nagyon elegünk van a beszólogatásaikból. Engem nem érdekel hogy ki mit csinál, magánügy, de nem érdekel, nem vagyok rá kíváncsi, hogy miként éli egy vevő a nemi életét. Attól félek, hogy engem fognak homofóbnak megbélyegezni hogy ha teszek valamit, azt meg nem akarom, mert nem vagyok az.
Van valami ötletetek, hogy mit tegyünk, ha legközelebb is jönnek?
"hogy nekik fütyijük is van, de hátulról is megkaphatók,"
Ami azt illeti ebben mi a pláne? Erre szerintem minden férfi képes lenne, nem?
4.
Nem biztos. Anno a Blahánál dolgoztam, ott volt egy ilyen példány. Egyszwr kiszúrt magának és a Körúton kiabált követve, hogyha megműtik, majd mennyivel jobb nő lesz, mint én. Úgyhogy simán kinézem, főleg, ha neten megnézed egy-kettőnek a csatornáját.
Semmit nem csinálnék, elengedném a fülem mellett a dolgaikat. Kiszolgálnám őket, majd mosolyogva szép napot is kívánnék.
Direkt igyekeznék kedves maradni, ezzel csak ő szégyenül meg. Nagyobb szégyen, mintha parttalan szócsatákat vívni.
Sajnos nem kitalált. Lehet, hogy nem pontosan használtam a kifejezést, mert nem transzvesztiták, de kinézetre azok, amúgy meg nem érdekel, hogy pontosan mik is.
Egyébként a Westendben van, a bolt nevét nem írom ki érthető okból. Amúgy beszéltem már más üzletben is eladókkal, ahova láttam, hogy szintén bementek, náluk is ugyanezt csinálják.
Nem fogok kedves lenni velük, mert akkor azt felhívásnak vennék, egyelőre megpróbáltuk a minimális kommunikációt, de sajnos azt gondolják, hogy nekünk kötelességünk beszélgetni velük. Ami nem is lenne gond, ha nem a jövedelmük meg a szexuális életük lenne a téma, mert ez minket nem érdekel.
Ezért kell olyan politikát támogatni, ami ellenzi ezeknek a lényeknek a tevékenységét.
Nem csak jogi,hanem orvosi szempontból is megszüntetni a nem váltást.
Be kell szólni neki, meg kell alázni, és elküldeni a jó ku..rva anyjába az ilyet.
Ha kéri a panaszkönyvet, dobd oda elé.
Voltam eladó, a bunkóval bunkó voltam.
Nem fog többet bejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!