Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit tehetek, hogy ne tűnkek...

Mit tehetek, hogy ne tűnkek homofóbnak, amikor bejön az üzletbe két transzvesztita provokálni?

Figyelt kérdés

A boltba ahol dolgozom időnként bejár két transzvesztita és állandóan kötekedik. Mindíg elmondják, hogy ők milyen jól keresnek azzal, hogy nekik fütyijük is van, de hátulról is megkaphatók, hiába mondjuk nekik azt, hogy minket ez nem érdekel, ez egy üzlet, nem tartozik ránk a magánéletük. Tulajdonképpen lesajnálóan viselkednek, hogy mi szerencsétlenek gürizünk itt pár forintért, ahelyett, hogy prostinak állnánk. Rendszeresen kötekednek, semmi nem jó nekik, mindannyian útáljuk kiszolgálni őket. Már szóltunk a főnöknek, hogy nem szerentnénk beengedni őket és mi lenne, ha megmondanánk nekik, hogy itt számukra semmi sem eladó, de a főnök nem engedi, azt mondja minden vevőt ki kell szolgálni. Hiába mondtuk azt is, hogy de elmenekül a többi vevő is miattuk és az árut is visszahozzák rendszeresen valamilyen ürüggyel, tehát nem üzlet neki sem, nem enged. Nekünk viszont nagyon elegünk van a beszólogatásaikból. Engem nem érdekel hogy ki mit csinál, magánügy, de nem érdekel, nem vagyok rá kíváncsi, hogy miként éli egy vevő a nemi életét. Attól félek, hogy engem fognak homofóbnak megbélyegezni hogy ha teszek valamit, azt meg nem akarom, mert nem vagyok az.

Van valami ötletetek, hogy mit tegyünk, ha legközelebb is jönnek?

2021. dec. 28. 09:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%
Szard le.
2021. dec. 28. 13:37
 12/13 anonim ***** válasza:
80%
Na letelt a szabi a pártközpontban is...
2021. dec. 29. 09:24
 13/13 anonim ***** válasza:
74%

ha nem bírod a hülye fajtájukat és eleged van belőlük, akkor álljál ki magadért

amiket leírtál az egyértelműen szándékos provokáció

nyugodtan szoljál vissza nekik, ha magukra veszik ő bajuk, ha kérik a panaszkönyvet adjad oda nekik bátran

beteg emberek, akik kiskirálynak gondolják magukat

és ha azt mondják rád, hogy homofób vagy, akkor mivan?

attól, hogy te eladó vagy a boltban, attól még nem kellene kötekednie senkinek sem veled, főleg nem 2 ilyen nem is tudom minek

álljál a sarkadra bátran, abból semmi hátrányod nemfog származni, ha elküldöd őket melegebb éghajlatra a viselkedésük miatt

csak bátran:)

2021. dec. 30. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!