Mit csináljak Karácsonykor ha már nincs családom? (22F)
Nem hiszem, hogy bárki mostanában nézi majd ezt a kérdést, de gondoltam felteszem. Figyelem, lehet picikét lehúzom ezzel a hangulatot, szóval ha esetleg mégis elolvasod akkor előre is bocsessz. Azért írom csak le, nehogy abból álljon a válaszok 90%-a, hogy trollkérdés.
Apukám 2017Ápr halt meg a korházban állt előttem, majd leült az ágyra, hogy rosszul van, hirtelen hátradőlt és meghalt (szívleállás). Anyukám ez év februárban, hazajöttem és ott ült az ágyon már meghalva, nyilván azonnal mentőt hívtam és egyidőben CPR-t megkezdtem de már eleve merev és hideg volt a test szóval sokra nem mentem vele, ráadásul kb 5-6 órába telt mire kijöttek elszállítani a testet, szóval addig elég fura volt a szobában mászkálni, mert eléggé olyan érzés volt mintha nem egy ember feküdne a szőnyegen akit ismertem hanem már csak egy biológiai veszélyes hulladék amit kerülgetek. A legjobb barátom is pár hónapja elköltözött, találkozgatunk még de nem olyan gyakran, ma még azért sikerült felhívnom és békés szeretettel teli hangulatot kívánni a családjának illetve nemutolsó sorban neki valamint megköszönni az elmúlt 2 évet, de nem fogom zaklatni mert Ő is elfoglalt illetve van családja.
A többi barát/ismerős szintén elfoglalt mert miért ne lenne az, illetve mindenki már csak megszokásból is fát állít meg ünnepelget ilyenkor, még a gamerek is elfoglaltak, szóval amellett hogy fura így első alkalommal egyedül itthon még baromira unom is magam, különben nem tennék fel itt ilyen hülye kérdéseket xD
Azon gondolkozok csak, hogy talán mégse kéne ma este itthon ülni és csak gépezni még ha amúgy különösebben nem is érdekel de talán kéne csinálni bármit aminek lehet jelentősége számomra.
Attól tartok csak, hogy nem e fog később rosszul érinteni, ha most ezt az alkalmat így úgymond kihagyom és nem csinálok semmit.
Szóval a kérdés inkább talán annyi csak.. Van valakinek ötlete mit csináljak?
Esetleg, hogy még egy konkrét kérdést is megfogalmazzak. Rosszul érezném magam a későbbiekben ha csak simán hagyom eltelni a ma estét vagy csak sz*rjak az egészre és túlgondolom?
Sry akárkinek aki elolvasta ezt és lehúztam csak a hangulatát, a k*rva anyázos válaszok jöhetnek nyugodtan, csak nem akartam, hogy trollkérdésnek bélyegezve ezt le legyen tudva a dolog.
Annyira letargikus ötletek jöttek egyébként, lelkisegély szolgálat meg beszéljek magamban kb, jó hogy azt nem írtátok kössem fel magamat :D
Nem jutott eszembe semmi ami elég jelentőségteljes lehetne, ami többet számítana mintha mondjuk csak együtt lehetnék akárhol a barátommal, szóval talán kiválasztottam a legjobb opciót. Nem csináltam semmit, kikapcsoltam a számítógépet is, TV-t is, nem lelkisegélyeztem, nem kezdtem el mindenféle valláshoz fordulni meg leinni magam meg hasonlók. Egyszerűen leültem és nem csináltam semmit, megvártam szépen míg eltelik ez a pár óra amit eddig Karácsonynak ismertem. Így valószínűleg a legjobb mivel semmilyen emlékem nem fog maradni az első egyedül töltött Karácsonyról, se jó se rossz és másét se b*szom tönkre mert éppen kínom van, legyen ez az én bajom.
Hát nem nagyon tudtam én se mire vélni a válaszokat, tekintve, hogy írtad is, hogy alapvetően nincs semmi bajod, csak most nem tudsz mit kezdeni magaddal.
Remélem sikerült azért kellemesen tölteni a tegnapi napot. Én a helyedben keresnék valami jó filmet, akár olyat, amit már láttál régebben, és nagyon tetszett, vagy valami teljesen újat, rendelnék valami finom kaját, ilyesmi. Esetleg ha ez már korábban eszedbe jutott volna, elmehettél volna valahova önkéntes munkát végezni, de annak nyilván időben utána kellett volna nézni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!