Osztálykirándulás. Nem akarok menni! Valami jó kifogás?
OFF: Köszi 14:37-es :) 14:29-es voltam. Remélem nem gúnyból mondod... :)
18/L
Én középsuliban egyszer sem voltam hajlandó elmenni velük kirándulni (4 év alatt). Baromira nem voltam kíváncsi arra, hogy részegek. Ráadásul egyszer az egyik lányt felcsinálták.
Mindig megmondtam, hogy köszönöm nem, nem akarok menni. Soha nem eröltették, egyszer kellett picit felemelnem a hangom, rögtön békén hagytak.
Most OKJ-s képzésen vagyok és itt se fogok elmenni. Ha pár órás program az oké, de én nem fogok részeg, drogos tinik között tengődni.
21/L
15:16-os.
Egyáltalán nem gúnyból mondtam! (Ahogy elnézem a pontozást, nem csodálom, hogy ezt megkérdezted. Úgy tűnik, hogy errefelé másfajta értékrend a "menő"...)
16:37 hát igen itt is volt erre példa szerencsére pont akkor nem voltam ott... és énse játszok szentet deh... valamint egynaposokra énis elmegyek majd évközbe csak félek azt mondani h nem megyek pedig hát nekik aztán sztem mndegy meg nem érdekelnek annyira de mégis :S
De azért jó h nem csak nekem van ilyenem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!